Ja ha finalitzat la pandèmia, ja ens podem reunir totes i tots, ja podem fer viatges, actes i inauguracions. I a més a més s’ha de fer-ho tot amb urgència, que hem perdut dos anys amb la ximpleria aquesta de la covid.
Queda clar quin és el pensament dels polítics de sempre per al que ens queda per a les pròximes eleccions municipals, i és que dins d’un any estarem ja enfangats en una nova campanya electora, pareix que hagen passat quatre dies.
Queda un any en el qual ens anem a fartar de veure inauguracions (encobertes, que estan prohibides), viatges per als nostres majors, subvencions nominatives per a tot el món i sobretot propaganda, molta propaganda.

I és que si d’alguna cosa pot presumir el govern de Sagredo es de muscles en màrqueting. Poca gent coneix la gran quantitat de mitjans que disposa Sagredo per a fer-se propaganda. Sols en assessors, a l’ajuntament, disposa de 4 persones dedicades a premsa i protocol. Amb una despesa anual de 140.000 euros per a contractar anuncis en premsa. Però la part més gran, eixa la té en l’empresa pública, on disposa de tot un departament per a major glòria de la seua figura.

La despesa de màrqueting de Sagredo quintuplica la despesa en cultura en l’ajuntament de Paterna.
Anem a viure un any en el qual el desplegament de mitjans en propaganda va a ser impressionant.
Cal reconéixer que ho fan molt bé, si no vols que la gent pense el que considere, dona-li el missatge ja fet i no li caldrà pensar.

Que neteges sols els carrers principals, perquè la gent ja pensa que ho neteges tot. Que tu dius que Paterna és segura perquè has agafat als lladres en Instagram, Twitter i tiktok, amagues que el número de robatoris està pujant alarmantment a la ciutat, i si no que li pregunten als nostres comerços. Tot és qüestió de comunicació. En el món en el que vivim és el que importa, la gent jove, ja no es fa fotos amb el mòbil sense filtres, és lògic que el nostre alcalde no es faça la foto sense filtres.

El que ens queda és intentar explicar a la gent que la vida no es viu amb filtres, que existeix una realitat que no es pot ni es deu amagar amb filtres, perquè si l’amagues no fas res per solucionar-ho.
I més quan l’ iphone, el filtre i el fotògraf ho estem pagant entre totes i tots perquè el senyoriu de torn isca més guapo i la gent el vote d’ací a un any.