La formació encara no ha rebut la informació que ha demanat sobre els treballadors donats de baixa i d’alta en 2012 a Gespa.

Compromís per Paterna “exigim que l’equip de govern del Partit Popular ens done complida informació sobre els possibles acomiadaments que planegen sobre el personal de manteniment en l’empresa municipal Gestión y Servicios Paterna (Gespa)”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “encara estem esperant resposta a la pregunta que li remetèrem en abril, per registre d’entrada, al conseller delegat de Gespa, Lázaro Royo. Li demanàvem el llistat de treballadors donats de baixa/acomiadats i el de donats d’alta/contractats, durant el primer trimestre de 2012. I fins el moment, la callada per resposta”.

“Evidentment ara li demanem de nou els dos llistats, actualitzats a data 31 de juliol. I que també especifique els criteris per a acomiadar treballadors de Gespa, a més de quan pensa fer-los efectius, si és que al final causen baixa aquestes persones”.

“Encara que sabem que el manteniment dels col·legis torna a la brigada municipal, des de Compromís volem que ens expliquen perquè inicialment ho portava la brigada, després se li va llevar a la brigada i es va contractar gent en Gespa per a fer-ho i ara torna, de nou, a la brigada. Tot seria més senzill si les coses es feren amb previsió i planificació, i no sense trellat i jugant amb els treballadors i els seus salaris”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA