NO DEVEM, NO PAGUEM

VIDEO. Intervenció de Joan Baldoví als Congrés dels Diputats de Madrid sobre els pressupostos de Mariano Rajoy

Joan baldoví, diputat de Compromís-Q a Madrid, defensa l’esmena la totalitat que la formació ha presentat als comptes per a a 2013 del govern de Mariano Rajoy. Baldoví planteja la necessitat d’establir una auditoria del deute per establir quina part és legítima i quina part no ho és. Així doncs, aquella part de deute que no està generada per al benestar dels ciutadans, no és paga, és ilegítima.

Els PGE per a 2013 dediquen 38.000 milions d’euros al pagament dels interessos del deute, obligats per la reforma constitucional pactada per PP i PSOE en agost de 2011. Per contra, la despesa de tots els ministeris arriba als 39.000 milions d’euros. És a dir, pràcticament tots els recursos se’n van en pagament del deute, provocat pel rescat bancari. Això no són polítiques d’austeritat, és un austericidi.

Davant d’això, Joan Baldoví proposa plantar-se i posar per davant el benestar de les persones abans que hipotecar el nostre futur per salvar els bancs.

Text de l’esmena a la totalitat: http://joanbaldovi.com/activitat/527/esmena-a-la-totalitat-pressupostos-gener…

#RescatemPersones http://rescatempersones.com/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *