La formació instal·la una taula informativa a la porta del consistori

El grup municipal de Compromís per Paterna secunda demà, 14 de novembre, la vaga general convocada en tota Europa. El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que  “així volem manifestar la nostra sintonia amb el conjunt de la ciutadania. Des de Compromís ens plantem davant les polítiques de la dreta que porten a l’austericidi i a fer pagar la crisi als ciutadans. Perquè en Compromís volem i exigim polítiques per a rescatar les persones”.

“És una aturada general que demà paralitzarà tot el continent europeu, i és la segona vaga general contra el Partit Popular des que va arribar al govern de l’Estat espanyol. Hem de recordar que el 29 de març ja plantarem cara a la dolenta reforma laboral de Mariano Rajoy. Una reforma que  va ser i és l’expressió d’un nou i greu desequilibri entre empresaris i treballadors, que no fomenta l’ocupació i ha posat els fonaments d’un nou i injust marc de relacions laborals, donant total llibertat a l’empresari, ja que reforça la seua hegemonia a costa de reduir la intervenció dels treballadors i dels poders públics”.

“Des de Compromís cridem a la vaga contra la pèrdua i degradació dels drets democràtics. Tenim un atur que afecta el 25% de la població activa, uns 5 milions de persones sense treball a tota Espanya i més de 600.000 persones desocupades al País Valencià. El 52% dels joves estan desocupats. Milers de famílies que diàriament perden la llar. Els col·lectius en situació de dependència o en risc d’exclusió social han perdut el suport dels poders públics”, assenyala la formació.

A més a més, Compromís per Paterna instal·larà una taula informativa a la porta de l’ajuntament, “per tal d’explicar els motius que han provocat aquesta vaga laboral, de consum i ciutadana”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.