COMPROMÍS DENUNCIA EL ‘PARIPPÉ’ D’AGUSTÍ AMB L’OPOSICIÓ I EL PRESSUPOST MUNICIPAL

La formació critica les formes de l’alcalde i assegura que l’ajuntament no vol cap alternativa i que imposa el seu autoritarisme de saló

Compromís per Paterna considera que els pressupostos municipals de 2013, que s’aproven definitivament al ple de desembre, “són els que el PP vol que siguen, emprant la seua majoria absoluta i exercint un autoritarisme al més pur estil de la comèdia de l’art. Nosaltres hem esgotat totes les vies possibles per a fer aportacions i una oposició constructiva, quan des de l’equip de govern sabien que tot el treball fet no ens anava a servir de res. Un comportament del tot cínic i de ‘parippé’ que ja és la seua marca”.

Per a la portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, “hem assistit a un espectacle de ‘pantomima’ i ‘chirigota’, que començà al ple d’octubre quan l’alcalde va dur l’aprovació inicial del pressupost 2013 i on ell com un ós acorralat a la seua cova va carregar contra una opció possible, la nostra, de fer els comptes municipals”.

Ripoll explica que Compromís “hem assistit a l’última reunió de la Mesa de No-Treball dels Pressupostos on aportarem 72 propostes que, segons el regidor Vicente Sales, es debatran al Consell de Participació Ciutadana junt a les dels veïns. I hui es celebrarà el Consell de Participació Ciutadana, amb tot decidit ja pel PP. No té sentit que demà es pretenga aprovar un pressupost sense tindre en compte el resultat del Consell d’aquesta vesprada”.

“I per si això no fóra prou, en la comissió extraordinària de demà per a tractar l’assumpte de l’aprovació definitiva dels pressupostos de 2013, ja sabem que han tombat totes les al·legacions i que els comptes municipals de l’any que vé van en l’ordre del dia del ple. A què estan jugant amb la ciutadania de Paterna i amb l’oposició? Ens prenen el pèl, menyspreen la participació i, a més dels diners, malbaraten el temps de tots”, subratlla Loles Ripoll.

El PP rectifica: certificat d’empadronament gratis
Per contra, “el PP sí ha tirat marxa arrere en quant a cobrar una taxa pels certificats d’empadronament. Al ple d’octubre Compromís per Paterna ja denunciàrem la injustícia de cobrar-los, ja que enteníem que era una manera més de sagnar a la població. Més quan moltíssimes de les persones que demanen aquest document és per a escolarització, beques, la renda garantida, dependència. En cas que el PP haguera tirat endavant amb la taxa, sense atendre la nostra recomanació, s’hauria agreujat a les economies de les persones que ho demanen per a sol·licitar ajudes. Aconseguirem en octubre el compromís de l’alcalde de que si es poguera fer una exempció, es faria. I ho hem aconseguit, de la qual cosa ens felicitem”, conclou la regidora Loles Ripoll”.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, CRÓNICA PATERNERA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *