La formació considera una aberració privar els alumnes del Villar Palasí de la innovació tecnològica per a millorar l’aprenentatge

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, critica que el Partit Popular del municipi “està malversant recursos educatius sense vergonya, amb pissarres digitals encara empaquetades al col·legi públic Villar Palasí. Un recurs que no s’instal·la perquè, com ha dit el regidor Manuel Palma, no és  competència pròpia de l’Ajuntament”.

Ramón afegeix que “pares i mares d’aquest col·legi han traslladat la seua queixa d’aquesta inacció al nostre grup municipal, explicant-nos que una editorial les ha regalat i que només faltava posar-les a funcionar. Fins i tot sabem que alguns pares s’han oferit a acabar d’enllestir-les perquè els alumnes tinguen aquest recurs educatiu en marxa. Un recurs que està convertint-se en una ferramenta habitual per a un ensenyament de qualitat i públic”.

“Per a Compromís és una aberració que, tenint la possibilitat de disposar a l’aula de ferramentes com aquesta, siga ara la incompetència política del senyor regidor Manuel Palma qui impedisca els alumnes del Villar Palasí accedir a mitjans que d’altres centres privats o concertats tenen. És que Manuel Palma vol tindre alumnes de primera categoria i de segona en Paterna? En Compromís estem farts que la descoordinació entre les administracions que governa el PP siga la causant d’aquesta perdua de qualitat en l’ensenyament públic. Ja no cola que Ajuntament del PP i Conselleria del PP es passen la pilota mentres les pissarres continuen embalades”.

“Per això, des de Compromís exigim que aquesta situació kafkiana és solucione a la major brevetat possible, posant en funcionament les pissarres que estan encara amb el plàstic. I també exigim que el propi regidor Palma done explicacions als pares i mares indignats del Villar Palasí i que elsatenga com cal, donant la cara i les raons del no a la innovació tecnològica en educació a Paterna”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, HORTANOTICIAS, LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA

20130213 NdP Pissarres digitals LasProvincias.es14Febrer2013

 

Levante emv - 14 Febrer 2013
Versió ‘SUI GENERIS’
Levante emv – 14 Febrer 2013