20130222- NdP Pufo GSD Levante22febrer2013
LEVANTE-EMV (22 febrer 2013)

Compromís per Paterna considera “un pufo els 312.000 euros que encara li deu l’Ajuntament a Gestión Salud y Deporte (GSD), empresa que gestionava indirectament els serveis esportius públics i que ara té un contracte blindat de 25 anys després de la privatització dels serveis esportius municipals, consumada a setembre passat. En aquell moment el regidor de l’àrea, Vicente Sales, va dir que amb el finançament privat dels poliesportius municipals s’anava a tindre un estalvi en les arques municipals. I resulta que encara se’ls deuen més de 300.000 euros, de l’últim trimestre de 2012, abans de la privatització. Diners que pagarà la ciutadania de Paterna”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “en Tresoreria no fan ni menció de quan es podrà pagar aquest deute. On estan les bondats de privatitzar un servei públic com són els poliesportius municipals quan encara hi ha un forat de diners pendent? L’alcalde va dir que amb aquesta privatització anava a evitar-se que els paterners sufragaren el servei. Però si encara hi ha un deute pendent, de nou la població de Paterna serà qui pague el pato”.

“I no ens oblidem de la màxima del regidor Manuel Palma: ‘quien quiera deporte, que lo pague’. Ja va dir que l’esport només li anava a costar diners a qui el practicara. La pregunta que li fem des de Compromís és que si algun ciutadà no gasta els bombers o la policia, no els haurà de pagar, no?”.

“Ara mateix el municipi posa les infraestructures, les paga la ciutadania i damunt de tot ens quedem sense beneficis i som deutors amb l’empresa concessionària de la privatització. Per tot això, des de Compromís exigim que tant l’alcalde com els regidors Vicente Sales i Manuel Palma, donen explicacions d’aquest ‘pufo’ i de com pot afectar a la qualitat del servei i a la situació laboral dels treballadors dels poliesportius”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA,