COMPROMÍS CRITICA LA MANIPULACIÓ DEL PP EN LA INFORMACIÓ RELATIVA AL CONVENI AMB BOGARIS RETAIL

LEVANTE-EMV (26 març 2013)

LEVANTE-EMV (26 març 2013)

La formació denuncia que la comissió s’ha celebrat hui i que la notícia als mitjans ja donava per celebrada la sessió

La portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, considera que “de nou el Partit Popular torna a perdre les formes a l’hora de traslladar a la ciutadania i a l’oposició la informació relativa a convenis que puguen suposar creació de llocs de treball. Estem parlant de la notícia apareguda dissabte als mitjans, que ni tan sols havia passat per comissió. Parlem del conveni amb Bogaris Retail”.

“Ens sembla molt greu que per disposar d’una informació privilegiada, que ni tan sols es coneix des de l’oposició, anuncie que ‘Paterna acuerda’. És que a cas ells, els del PP, s’atribueixen la propietat de Paterna? Mostren una prepotència antidemocràtica. Sembla que si per ells fóra no passarien res per comissió ni pel ple. Els ha traït el subconscient, adoptant de nou una actitud dictatorial que recorda maneres d’actuar en política d’un altre temps”.

Per a la regidora Ripoll, “estem assistint a una carrera a la desesperada de Lorenzo Agustí, venent fum per intentar arreglar que se li haja escapat a Paterna i a ell l’Ikea. Aquest ‘trauma’ farà que Agustí no deixe de publicitar projectes i més projectes, tots plens d’inconcrecions, sense cap garantia”.

“Agustí vol apuntar-se la medalla de la vinguda d’una empresa que ja estava previst que vinguera a Paterna. Tot per amagar el seu fracàs i desgast polític. En Compromís valorarem positivament la creació d’ocupació però sempre que es tracte de compromisos tangibles i mesurables. Per això hem proposat al ple una moció per a regular les bonificacions a les empreses que vullguen instaurar-se a Paterna concreten, per escrit, el numero de llocs de treball que van a crear, evitant així la venda de fum i les promeses inconcretes”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *