La formació demana per escrit a la regidora Villajos saber si hi ha mesures per a acabar amb problemes de 10 edicions

Compromís per Paterna considera “fonamental per a la convivència ciutadana que es solucionen, quant més prompte millor, les queixes ciutadanes que s’han arreplegat al llarg de les deu edicions de la Fira Comercial i Gastronòmica de Paterna. Sobretot aprofitant que el montatge comença demà dimarts i es poden donar solucions amb antelació en comptes de crear més problemes”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “les tasques de muntatge i desmuntatge de la dita fira provoquen que els veïns del carrer Godella siguen els més afectats perquè es queden incomunicats, al llarg d’una setmana, sense poder eixir ni entrar perquè aquest carrer queda tancat als vehicles”.

A més a més, “les instal·lacions per al subministre elèctric queden a una altura insuficient, de tal manera que qualsevol menor pot arribar a elles, amb el consegüent perill que comporta. I parlant de riscos per a la salut, els veïns i veïnes també recorden el problema de l’oli i la brutícia que genera, amb abocaments al clavegueram i males olors”.

“A tot això s’afegeixen d’altres problemes, també importants, com que la via de servei passa per darrere de les casetes, situant-se en la vorera de les vivendes, quan la reivindicació ciutadana ha sigut que es situara en la vorera d’enfront per tal de facilitar el pas dels vianants i veïns de les finques del carrer Godella”.

“Precisament el carrer Godella es gasta com a via de servei, i això ens planteja alguns dubtes. Raó per la qual des de Compromís hem presentat un escrit adreçat a la regidora de l’àrea, Maria Villajos, per tal que ens aclarisca si en cas de necessitar que acudira a la fira un vehicle d’emergència els accessos són els més adequats”.

“Al mateix escrit també li hem traslladat a la regidora Villajos totes les mancances i queixes abans comentades i que han detectat els veïns de la zona al llarg de les deu edicions de la fira. Des de Compromís volem saber si s’han pres mesures per a acabar amb deu anys d’incomoditats que puguen causar perjuí a les persones que hi viuen a la zona. I si aquestes mesures podran veure’s abans que es procedisca al muntatge i desmuntatge de les casetes per al certamen. És més, potser caldria plantejar-se un canvi d’ubicació de la fira per a les properes edicions”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA AL DÍA, PORTAL COMARCAL, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ