La formació recorda que fa un any l’equip de govern es va comprometre a impulsar un tanatori-crematori municipal a Tàctica

Compromís per Paterna considera que “el nostre municipi pot anar acomiadant-se de tindre un tanatori municipal perquè l’equip de govern del Partit Popular ja li ha dit adéu, en concedir una llicència a una empresa privada perquè habilite una nau al polígon Font del Gerro com a tanatori-crematori”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “una vegada més això demostra que les empreses mixtes o místiques són això, un misteri que ningú pot aclarir en què acabarà. Es suposava que elles anaven a encarregar-se de construir el tanatori municipal i gestionar-lo. Però als fets ens remetem i per això demanem, una vegada més, la liquidació de ‘Desarrollo Local de Paterna’ perquè no està construïnt cap dels projectes anunciats”.

“De nou el PP aposta per abandonar un servei públic al qual es va comprometre a donar a la població. Una promesa que va fer per eixir per cames d’una complicada situació social quan també una empresa privada volia obrir tanatori al barri de Santa Rita, en el centre urbà, amb la consegüent protesta ciutadana”.

“I ara la casualitat vol que ens trobem amb que el PP torna a mentir descaradament a la ciutadania, després d’haver promés en maig de 2012 que anava a impulsar la instal·lació d’un tanatori municipal que, a més a més, havia d’anar en Tàctica. En aquell moment semblava que el poble tindria el seu tanatori municipal, que era un projecte que començava a caminar. Però sembla que no és així, ja que la passivitat municipal fa que la iniciativa privada veja l’oportunitat de negoci òbviament per a donar un servei més car als veïns”.

“Tal i com diguérem en aquell moment, des de Compromís continuarem amb la nostra tasca fiscalitzadora de tot allò que el PP anuncia i després deixa morir en l’oblit, com ara el tanatori municipal. Considerem que el PP ens ha prés el pèl perquè després de celebrar reunions de la Mesa de Treball sobre els tanatoris, i assegurar que es treballaria per un municipal al polígon de Tàctica, el resultat final és un privat i a Font del Gerro. Poc a poc el projecte ‘estrela’ de les empreses mixtes, que anava a dotar el poble de serveis, va caient-se com un castell de cartes. I és que uns venen cotxes i altres venen motos”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PUNT, PATERNA BIZ