La formació també es congratula del cessament de la regidora de Policia Local al temps que s’inicia un procediment d’informació reservada sobre l’últim incident   

Compromís per Paterna considera que “la modificació de les competències d’alguns dels regidors de l’Ajuntament són, en uns casos, premis i en d’altres, càstics, a més de reflectir una crisi de govern. Queda molt clar que Lorenzo Agustí governa a soles, tal i com s’ha vist a les cares dels regidors afectats. Així li ha passat a la regidora de Seguretat, Inmaculada Rodríguez, que a causa d’una polèmica gestió respecte de la Policia Local, ara l’ha passat a dur l’àrea de Cultura”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “ens congratulem que en cert sentit l’alcalde ens haja fet cas i, malgrat no cessar-la, almenys l’ha canviat d’un àrea on no ha estat a l’altura de les circumstàncies, sense saber ressoldre situacions de crisi com la de l’episodi de l’agent de policia que ha canviat d’unitat. Recordem que des de la nostra formació fa uns dies demanàrem el seu cessament, i amb l’acció de hui pensem que d’alguna manera Lorenzo Agustí li ha fet un cessament encobert, donant-nos la raó”.

En d’altres casos, com el de les regidores Sara Álvaro i Elena Martínez, “el cap de l’equip d govern ha fet un intercanvi entre ambdues tinents d’alcalde, donant-li la competència d’Álvaro, Garantia Social i Ocupació, a Elena Martínez; i la de Martínez, Promoció, a Sara Álvaro. Aquesta maniobra és una clara intenció d’afavorir i promocionar a Elena Martínez, llevant-li complicacions com la negociació de la Relació de Llocs de Treball”, comenta.

D’altra banda, “també ens felicitem que al ple de hui l’alcade haja tingut en compte les propostes de Compromís per Paterna, acceptant la nostra proposta de modificar el pla d’ajust per a poder rebaixar l’IBI un 12%. Una iniciativa que passarem per registre el 7 de maig, que l’hem convertit en moció, i que hui l’hem retirat perquè hem acceptat incloure-la com a punt en el ple extraordinari que demanarà el PSOE. La sorpresa ha estat que ha fet l’anunci de seguir les línies de Compromís en un punt fora de l’ordre del dia”.

Segons Ramón, “estem contents perquè la pressió del carrer ha fet efecte a l’equip de govern, i és la línia a seguir: lluitar pel que és vol. Volem felicitar a Federació d’Associacions de Veïns de Paterna (FAVEPA) per haver aconseguit que una reivindicació de la ciutadania s’haja fet realitat i que el poble de Paterna ara veja com una realitat la rebaixa de la pressió fiscal al municipi”.

“Al ple de hui s’ha demostrat que les propostes de Compromís no van errades en el tir. I que la gestió de l’actual equip de govern del PP passa per unes hores molt baixes. Només ens ha faltat que l’alcalde, amb una actitud del tot patètica, haja presentat un fum de punts fora de l’ordre del dia, entre ells el del decret de canvi de competències dels seus regidors. Un símptoma més del caos que impera en el PP”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, HORTANOTICIAS, LA VEU PV, PATERNA BIZ, PATERNA AL DÍA, CRÓNICA PATERNERA