DSCF4764Compromís per Paterna, que encetà la campanya ‘Salvem la Lloma’ el 24 de març, continuarà treballant per aturar el decret de l’ATE

El regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha assenyalat aquest matí a les portes de l’hotel Westin, on es presentava el projecte Puerto Mediterráneo, que “la nostra formació rebutja el model urbanístic que representa Puerto ‘Pelotasso’. És el model de l’especulació, el de la crisi de la rajola, el de la bombolla immobiliària. Un model que es carregarà el comerç local i que causarà un greu impacte mediambiental en l’únic paratge que queda lliure d’edificis a Paterna”.

“El PP vol destruir la Lloma, seguint en la seua línia de l’especulació per a que quatre siguen rics a costa de la resta de la ciutadania, i apostant per megaprojectes. Tot sense conéixer com podrà afectar a la supervivència del comerç local de Paterna”.

Ramón ha insistit en què “Paterna no es pot permetre donar llum verda a les ànsies urbanístiques del PP i omplir de casinos i hotels temàtics en 500.000 metres quadrats, a més d’un megacentre comercial que arruïnarà el comerç local del poble, i una àrea com la de la Lloma. I el més greu de tot és que, amb el decret de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE), l’Ajuntament es un convidat de pedra ja que el promotor constructor pot negociar directament amb el Consell”.

Publicacions digitals: EL PAÍS, CADENA SER, LEVANTE TV, TVE, RNE, LA VEU PV, EL ECONOMISTA, ECONOMÍA DIGITAL, 20 MINUTOS, EL MUNDO, LEVANTE.EMV, PATERNA AHORA, EUROPA PRESS, NAP I COL, LAS PROVINCIAS (I), LAS PROVINCIAS (II), ABC