DSCF4749Compromís per Paterna, després de mantindre una reunió amb membres de l’associació de veïns, demana l’agilització dels tràmits per acabar l’obra

 

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, qualifica d’ “absurd que el carrer Silla, al barri de Mas del Rosari, estiga des de la legislatura passada en el mateix estat: sense acabar i impedint un accés natural d’aquesta zona de Paterna al Parc Científic”.

LAS PROVINCIAS (21 juny 2013)
LAS PROVINCIAS (21 juny 2013)

Ramón, que fa uns dies es va reunir amb membres de l’entitat veïnal de Mas del Rosari, explica que “aquesta reivindicació ciutadana porta molt de temps sense resposta, incrementant així el malestar de la ciutadania d’aquesta part de Paterna. El Partit Popular va contestar el cinc de març a l’Associació de Veïns que les obres ‘estaven dins dels terminis d’execució previstos’, però des d’aquesta data no s’ha vist cap moviment, ni cap obra per tal d’acabar d’obrir l’accés”.

“El carrer Silla arriba a un pont, sense asfaltar, que passa per dalt de la carretera i que connectaria amb el Parc Científic. Un accés fonamental per a Mas del Rosari i que el seu estat ‘interruptus’ provoca un greu malestar entre els veïns. Així, mentre la Universitat està condicionant i urbanitzant l’altra banda per a nous edificis del Parc Científic, l’Ajuntament de Paterna té aquest camí tancat i sense acabar, assegurant a l’escrit remés als veïns que ‘encara no s’ha presentat la documentació per a la recepció de l’obra’”.

“Per aquesta raó, des de Compromís exigim que s’agiliten els tràmits i se reclamen els documents que donen llum verda a acabar l’obra d’asfaltat del dit pont i recepcionar l’accés, uns treballs que donat els pocs metres que queden no han de ser molt costosos i acabarien amb el malestar dels veïns de Mas del Rosari”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, NAP I COL, PATERNA BIZ, LAS PROVINCIAS, QUÉ.ES