La formació qualifica d’incomprensible que el PP no mostre un mínim condol institucional amb la NO-baixada a mitja asta de les banderes

Compromís qualifica la falta de sensibilitat del PP, en el dia del seté aniversari de l’accident de metro de la línea 1, com a “falta d’humanitat d’uns governants que no són capaços de mostrar un mínim gest de condol amb les víctimes del pitjor accident de metro de l’Estat Espanyol”.

Levante emv - 4 juliol 2013
Levante emv – 4 juliol 2013

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “Lorenzo Agustí ja va demostrar que no vol enfrontar-se amb la cúpula del PP quan va rebutjar la moció de l’Associació de Víctimes del Metro que va presentar el nostre grup. Ara ens sorprén que tampoc és capaç ni de demostrar un mínim de condol institucional baixant les banderes de l’Ajuntament a mitja asta el dia que es complix el 7é aniversari de l’accident”.

“És una actitud incomprensible, més quan altres ajuntaments governats pel Partido Popular sí que han baixat les banderes a mitja asta. A Paterna són diferents, mentres l’alcalde està en Xina no són capaços de realitzar un gest tan senzill, no són capaços ni d’enviar un operari a desfer un nuc i baixar les banderes. Un gest que ni és técnicament “complicat”, ni ens costa un euro. Així que no sabem quina excusa ens posarà la Tinent d’Alcalde, Elena Martínez Guillem”.

“Simplement demostren que el 3 de juliol mai ha estat marcat al seu calendari. Demostren una insensibilitat incomprensible per a uns representants públics. Tenim dos explicacions: o bé la insensibilitat, la desídia i el caos que fa que se’ls passe una data com aquesta, o bé l’interés polític de no enfrontar-se a la cúpula del PP i mantindre en l’oblit un accident sense cap responsabilitat política, per part del Partido Popular, set anys després”, conclou el regidor Juanma Ramón.

20130703b NdP Banderes en to lo alto 3J Levante4juliol2013

Publicacions digitals: EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PAÍS, EL PUNT, PATERNA BIZ, NAP I COL, HORTANOTICIAS