El regidor Emili Mira exigeix que l’ajuntament demane una neteja urgent de la brutícia i vegetació acumulades

LAS PROVINCIAS (5 juliol 2013)
LAS PROVINCIAS (5 juliol 2013)

Compromís per Paterna considera “un greu abandó de funcions el que està fent la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) al Barranc d’En Dolça, just en la part canalitzada i que limita amb Benimàmet, on s’acumulen grans quantitats de vegetació i fem que estan obstruïnt-lo”.

El regidor de Compromís en Paterna, Emili Mira, explica que “si la CHX no fa les tasques de manteniment que li corresponen, es poden provocar conseqüències fatals com les que vàrem patir en setembre de l’any passat, amb l’episodi meteorològic de pluges torrencials. Si l’aigua no té via lliure al seu llit, buscarà algun lloc per a poder còrrer. I aquest lloc s’ha d’evitar que siguen els carrers de la Vila de Paterna. Les tasques de prevenció són fonamentals i, sobretot, més econòmiques que les indemnitzacions posteriors”.

“Per això, exigim que l’Ajuntament del municipi assumisca el seu paper i siga contundent demanant a la CHX una neteja urgent de tots els arbres i matolls que han crescut al canal. Una neteja que entra dins de les tasques de manteniment que ha de realitzar aquesta entitat a les infraestructures que són de la seua competència, com ara aquest canal del Barranc d’En Dolça”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Emili Mira.

LEVANTE-EMV (10 juliol 2013)
LEVANTE-EMV (10 juliol 2013)

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PUNT, LAS PROVINCIAS, NAP I COL, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ,