Enric Morera i Joan Baldoví assistiran a l’acte que es celebra hui a la plaça del Poble de Paterna

LAS PROVINCIAS (5 juliol 2013)
LAS PROVINCIAS (5 juliol 2013)

Compromís per Paterna tanca el curs polític, com cada estiu, celebrant un sopar a la fresca hui divendres 5 de juliol, a les 21 hores, en la plaça del Poble de Paterna. Aquesta trobada comptarà amb la participació del síndic de Compromís en les Corts, Enric Morera, i del diputat en el Congrés, Joan Baldoví. A més a més, enguany hi haurà concert en directe de Pep Gimeno el Botifarra.

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “el sopar a la fresca està obert a totes les persones que vulguen afegir-se a passar una nit agradable amb els coneguts, amb un entrepà i escoltant la musica del Botifarra. Cal dir que la cita d’enguany també és especial perquè farem el comiat de Loles Ripoll com a portaveu municipal i regidora de Compromís, i la benvinguda d’Emili Mira com a regidor del grup”.

Ramón explica que “soparem, escoltarem música i, evidentment també parlarem de la tasca de Compromís tant en l’àmbit local com en l’autonòmic, sense oblidar el treball que està fent a Madrid el nostre diputat Joan Baldoví. Farem balanç del curs que acaba i de tot allò que ens espera per al nous curs en setembre: Puerto Pelotasso, la Zona Franca i d’altres assumptes”.

LEVANTE (5 juliol 2013)
LEVANTE (5 juliol 2013)

*Dia: divendres 5 de juliol de 2013
*Hora: 21 hores
*Lloc: pl/Poble (Paterna)
*Intervindran: Juanma Ramón, portaveu municipal i regidor de Compromís per Paterna Loles Ripoll, portaveu local de Compromís per Paterna; Enric Morera, síndic de Compromís en les Corts; i Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés.

Esteu convidats!!

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LAS PROVINCIAS,