LAS PROVINCIAS (12 juliol 2013)
LAS PROVINCIAS (12 juliol 2013)

Ramón: “Agustí és complaent amb els seus mentre fregix amb pujades d’impostos a la ciutadania de Paterna”

Si no es cobra el deute, Ramón exigeix que de les transferències estatals a la Generalitat s’embargue la quantitat que té pendent d’IBI amb Paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que després del “vergonyós episodi de cobraments de l’IBI a les vivendes socials de la Coma per part de l’IVVSA, hui hem descobert que aquest institut de la Generalitat deu al consistori més de 500.000 euros en concepte d’IBI, amb rebuts pendents des de 2007 i 2008. Però a més resulta que en total, incloent aquestos diners pendents de l’IVVSA, la Generalitat li deu al consistori 900.000 euros”.

Per a Ramón, “hui hem descobert les dos cares d’Agustí front al cobrament de la contribució. Mentre amb la Generalitat Valenciana manté una actitud totalment complaent, davant un deute de més de 900.000 euros, amb la ciutadania de Paterna es comporta com un tirà, sense contemplacions, pujant dia si dia també els impostos”.

LEVANTE-EMV (12 juliol 2013)
LEVANTE-EMV (12 juliol 2013)

“És lamentable veure com la Coma s’ha convertit en barri de ‘destrucció preferent’ per als governants del Partit Popular. Les cartes que ha enviat i està enviant l’IVVSA als veïns que allí hi viuen així ho demostren. Mai abans, en els 26 anys que existeix el barri, l’IVVSA s’havia transformat en ‘el cobrador del frac’ per a exigir l’IBI a la gent que és beneficiària d’un lloguer social. I ara sembla que a l’IVVSA se’ls està fent de nit per a poder recaptar uns diners que, al cap i a la fi, són per a pagar el seu deute amb l’Ajuntament”.

A més a més “cal recordar que l’IVVSA només fracciona en tres pagaments la contribució, quan la resta de veïns de Paterna poden pagar al consistori en sis vegades aquest impost. Parlem de persones en situacions molt difícils, sense diners per a passar el dia a dia, que no poden pagar quasi el lloguer del pis i que estan vivint en un cotxe amb xiquets inclosos”.

Per això “des de Compromís li exigim a l’alcalde que inste a la Generalitat Valenciana a pagar tot el deute pendent, més de 900.000 euros, que té amb Paterna en concepte de contribució. En cas de no pagar eixe IBI pendent, exigim que Lorenzo Agustí inste al Govern espanyol a que de la part de les transferències que haja de fer a la Generalitat, embargue la quantitat corresponent al deute d’IBI amb Paterna perquè es garantisca el cobrament d’aquest quasi milió d’euros”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PORTAL COMARCAL, LAS PROVINCIAS, NAP I COL, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ, EL PUNT, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LAS PROVINCIAS