DSCF4800Compromís critica que Lorenzo Agustí intenta justificar el greuge comparatiu amb la terrassa on es va substituir l’arbust pel paviment

El portaveu de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que l’alcalde del municipi “té un problema al carrer Ravanell i ha volgut disfressar-lo d’enquesta ciutadana. La falta de neteja i un pèsim manteniment dels arbustos de la seua zona verda són la causa del malestar dels comerciants i no el voler ampliar les terrasses per no tindre lloc, tal i com ens han traslladat els mateixos comerciants d’aquest carrer”.

“Brutícia, males olors pels excrements dels gossos, o la invasió de les panderoles són algunes de les queixes més repetides. I a tot això s’afegeix un greuge comparatiu: només hi ha una terrassa en tot el carrer on s’ha fet una ampliació de la mateixa, substituïnt l’arbust per un paviment com el de les àrees infantils. Una ‘mostra’, segons han dit des de l’Ajuntament que ha creat un greuge comparatiu amb la resta de comerciants i ha provocat el malestar”.

Segons Ramón, “els comerciants i els veïns volen que el jardí es mantinga en condicions, que siga un jardí de veritat i que es pose un remei a la brutícia. Com algú dels comerciants ha assenyalat, no es tracta d’arrabassar el jardí sino de tindre-lo arreglat i amb un manteniment periòdic. Perquè a la pregunta de cada quant de temps passa el personal de neteja, ningú ha sabut concretar una resposta”.

“Des de Compromís, exigim que es pose fi al teatret de l’enquesta ciutadana, que a més no és vinculant. Una enquesta que només pot contestar-se si estàs empadronat a Lloma Llarga i tens certificat electrònic. Tot un alarde de participació ciutadana, però a l’inrevés, a l’estil del Partit Popular. Volem que el carrer Ravanell mantinga el seu jardí. Això sí, en condicions òptimes de manteniment i salubritat. El pèsim estat en què es troba mai pot ser excusa per a arrassar-ho tot”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PORTAL COMARCAL,