Compromís arreplega algunes queixes veïnals de passos de peatons perillosos i de badens trencats a diferents barris de Paterna

LAS PROVINCIAS (23 juliol 2013)
LAS PROVINCIAS (23 juliol 2013)

El portaveu de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que el municipi “està passant per hores baixes en quant a la seguretat vial que afecta als seus habitants. Des de fa alguns dies estem rebent queixes veïnals de barris com Alborgí, la Canyada i Centre sobre els perills a les vies públiques en passos de peatons i elements de seguretat per a les persones”.

Segons el regidor Ramón, “l’abandó de funcions que fa el consistori en quant al manteniment de les vies públiques i els elements de seguretat vial deixa prou a desitjar. I estem parlant d’allò que, en cas d’estar en condicions dolentes, pot afectar a la integritat física de la persona”.

Per posar un cas, en l’avinguda Primer de Maig “hi ha un pas de peatons que dia si i dia també és envaït pels cotxes perquè està mol apegat a un semàfor. Algun veí ens ha comentat que fins i tot hi ha hagut casos d’atropellament en aquest punt. Però l’ajuntament encara no ha posat solució i sabem que els veïns s’han queixat de la velocitat amb la que van els vehicles”.

A més a més, “en zones del Centre i de la Canyada la ciutadania es queixa del pésim estat de conservació dels badens artificials que hi ha a la via per a obligar els cotxes a reduir la velocitat. Es tracta de dos barris amb molta quantitat en el trànsit de vehicle i de persones. Hem comprovat in situ que aquestos elements tenen les fixacions al sòl fluixes o fins i tot les han perdut. I que en alguns casos arriben a estar trencats”.

“Des de Compromís exigim que es done una complida resposta a les queixes de la ciutadania de Paterna sobre els elements de seguretat vial que es troben en mal estat i, sobretot, que es procedisca a la seua reparació per evitar qualsevol patiment a la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA BIZ, NAP I COL, PORTAL COMARCAL,