LEVANTE-EMV (23 juliol 2013)
LEVANTE-EMV (23 juliol 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, manifesta que “si Lorenzo Agustí accepta l’acta de diputat del PP en les Corts, des de la nostra formació li exigim que deixe l’alcaldia de Paterna. Perquè encara que són càrrecs compatibles legalment, des de Compromís entenem que el càrrec d’alcalde es mereix tota l’atenció perquè Paterna ha d’eixir del forat econòmic que el mateix Agustí li ha provocat, derivant-se d’ahí una greu situació d’emergència social al poble”.

Segons Ramón, “la trajectòria d’Agustí com alcalde es pot descriure com una època de malbaratament, obscurantisme, clientelisme i megaprojectes. Tot senyals d’identitat del PP a les Corts i on ell es sentirà com a peix en l’aigua. Tal vegada si el senyor Agustí abandona Paterna, el PP local tocarà de peus a terra i abandonarà els megaprojectes del Paternavegas i el Manhattan que amenacen el comerç local i destruiran dos milions de metres quadrats especulant amb el territori”.

El regidor de Compromís en Paterna també afirma que si Lorenzo Agustí no renuncia a l’alcaldia “serà per a no deixar el PP local i l’Ajuntament en mans de regidors sense cap tasca executiva. Un altre dels riscos de la gestió personalista que ha dut Agustí en l’alcaldia del nostre poble i que tants enemics li ha creat dins del PP local. Per això Agustí només té una opció: triar les Corts o el consistori paterner”.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, NAP I COL, PATERNA BIZ