El regidor Emili Mira considera que la sessió plenària ha sigut un procés reactiu entre el PP i el PSOE

Compromís per Paterna assenyala que l’alcalde de Paterna “s’ha amagat hui, al ple extraordinari i urgent, darrere d’una trinxera de papers que li ha servit per a defugir el debat polític”. El regidor de Compromís, Emili Mira, considera que “el ple ha sigut una pantomima, on l’alcalde ha avorrit a les ovelles i no ha aclarit res, convertint aquesta sessió en una convocatòria perduda i en un procés de reacció entre el PP i el PSOE”.

Precisament Mira explica que “en tot debat ha d’haver primer una exposició i l’alcalde ho ha fet a l’inrevés, fent-nos parlar primer a l’oposició. A més ha quedat clar que era un ple convocat exclussivament per a desacreditar al PSOE, tot amb una llarguíssima lectura de documents i preceptes legals que ha adormit al públic, sense fer un resum final que poguera aclarir dubtes”.

“Però l’aspecte més surrealista ha estat que la culpa de tot sempre és dels funcionaris. Tot perquè, segons ha dit l’alcalde, el PSOE ha anat a la premsa perquè ha fet una mala interpretació a causa d’un error de caligrafia d’una funcionària que havia escrit mal una data, la qual cosa ha fet córrer la tinta en els diaris”.

Juntament amb això “que Agustí diguera que ell havia vingut a aclarir aspectes però no responent sino preguntant, ha donat una bona mostra del seu estil habitual: comptar allò que el vol i no deixar que ningú li replique. Una vegada més s’ha carregat les normes bàsiques de la transparència en un sistema democràtic. L’alcalde ha deixat passar una oportunitat per a explicar-se, si és que hi ha alguna cosa a explicar, ja que no s’ha tret res en clar”, conclou Emili Mira.

Publicacions digitals: PORTAL COMARCAL, NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,