Oscar Rodríguez_candidat NNGGPaternaLa formació demana a l’alcalde que reprove aquest comportament antidemocràtic

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “l’alcalde ha de donar explicacions sobre la foto apareguda als mitjans de qui s’autonomena candidat a presidir Noves Generacions (NNGG) en Paterna. Es tracta d’una imatge on aquesta persona exhibix un gest delliberadament feixista, on queda clar el desafiament a les reaccions que el mateix PP ha iniciat davant d’altres casos semblants durant els últims dies”.

“L’alcalde i president del PP local no hauria de consentir que una persona que pretén presidir NNGG puga tindre eixa ideologia i fer apologia de les idees més ràncies i feixistes que haurien de quedar fóra del partit. Per això esperem una reacció adequada del Partit Popular de Paterna. I que Lorenzo Agustí i el PP local prenguen les mesures que siguen necessàries per tal de tallar aquest comportament antidemocràtic”, afegeix el regidor Ramón.

“Es dóna la circumstància que aquesta persona, vinculada públicament al PP de Paterna, ha donat a conéixer les seues intencions mitjançant les xarxes socials on no ha dubtat  publicar la seua imatge junt al logo del PP i el braç en alt. Ara és el torn de Lorenzo Agustí per a decidir si vol una persona així com a president de les NNGG de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LEVANTE-EMV, PORTAL COMARCAL, NAP I COL, EL PUNT, LA VEU PV, MENEAME, KAOSENLARED