COMPROMÍS REUNIX A MIG CENTENAR DE PERSONES A LA SEUA XARRADA SOBRE EL PRESSUPOST MUNICIPAL DE 2014

  • Juanma Ramón convida la ciutadania a participar en les al·legacions als comptes municipals
LEVANTE-EMV (29 octubre 2013)

LEVANTE-EMV (29 octubre 2013)

Compromís per Paterna va convocar mig centenar de persones a la xarrada, celebrada divendres en el centre social de la Canyada, sobre el pressupost del PP per a 2014. “L’objectiu era traslladar a la ciutadania la previsió que ha fet el PP de cara a l’any que vé en quant als diners municipals, i donar així resposta a la petició d’informació que el PP no ha donat als veïns de la Canyada, tal i com ja denunciàrem fa uns dies”, explica el portaveu municipal de Compromís, Juanma Ramón.

El responsable de l’àrea econòmica de Compromís per Paterna i ponent de la xarrada, Javier Armesto, va destacar que “l’àrea més colpejada pels comptes d’Agustí és la de promoció social. És molt greu que retalle de colp sis mesos a l’escoleta i al centre infant-jovenil de la Coma”. Precisament les retallades en serveis socials protagonitzaren el debat posterior, on molts dels presents manifestaren la seua indignació al voltant d’aquestes restriccions que vulneren drets fonamentals com el dret a l’educació.

D’altra banda, Javier Armesto va recordar que sobre les dades pressupostàries que el PP portarà al ple de dimecres “hi ha certs dubtes com que no es coneix la quantitat exacta que costen i costaran les expropiacions que vagen arribant; o la inseguretat respecte a SUMPA, en concurs de creditors i probablement en liquidació, que farà pujar la despesa en interessos i amortitzacions de l’Ajuntament, ja que el consistori va assumit l’ICO de l’empresa municipal”.

“Per tot això, cal que la ciutadania estiga informada de com i en què el PP ha previst gastar-se els diners públics. I si qualsevol ciutadà o ciutadana no hi està d’acord, doncs, també poden fer al·legacions. Raó per la qual des de Compromís per Paterna hem convidat a la ciutadania a al·legar als pressupostos del 2014 i ens hem oferit a arreplegar les modificacions ciutadanes. Ja que el PP no activa el mecanisme de la participació ciutadana, Compromís obri la possibilitat al ciutadans d’apuntar canvis. I així ho anem a anunciar en cada xarrada que fem sobre els pressupostos 2014, ja que la nostra intenció és continuar amb més xarrades com aquesta en altres barris de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LA VEU PV

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *