• La formació considera que Agustí, a la defensiva i molt nerviós, es descara descartant qualsevol alternativa per a crear llocs de treballs que no siga la Zona Franca

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, manifesta que l’alcalde “després d’insistir i enfadar-se amb l’oposició perquè fem la nostra tasca fiscalitzadora, ha demanat als grups que proposàrem. I quan Compromís ha presentat el seu projecte per a crear ocupació als polígons existents, l’ha ignorat sense cap altre argument”.

Segons Ramón, “continuarem defensant que la Zona Franca és innecessària i que l’ocupació pot crear-se afavorint l’atracció d’empreses als polígons del municipi, actualment en hores baixes amb solars i naus buides, que podrien estar oferint llocs de treball. Però la política del PP passa pel pelotasso urbanístic de Puerto Mediterraneo i la Zona Franca”.

“Si l’alcalde haguera donat els vots a favor de la proposta, haguérem pogut crear la Mesa per a la Reactivació Econòmica on amb la participació dels empresaris haguérem consensuat les mesures per tal d’afavorir les empreses radicades al municipi i a aquelles que es volgueren instal·lar als polígons industrials desocupats”.

“La nostra proposta incloïa la promoció del xicotet comerç local i l’horta de Paterna, com a nínxol d’ocupació. Sectors tots ells menyspreats pel Partit Popular a favor dels magnates xinesos que, eixos sí, s’implantaran a Paterna amb tots els avantatges fiscals”.

D’altra banda, “el PP es nega a afavorir les iniciatives per a fomentar la formació dels aturats de Paterna, especialment els del sector construcció i serveis. Amb més qualificació, més opcions per a trobar un lloc de treball. Però malauradament, el PP pareix que únicament pensa que els aturats estan capacitats com a cambrers del megacentre comercial o com a peons del gegant de formigó de la Zona Franca”.

“Hui gràcies al PP hem perdut l’oportunitat de crear un fòrum de debat per tal que els agents socioeconòmics es pronuncien sobre el model de ciutat que volem per a Paterna. Però des de Compromís anem a insistir en que altra Paterna és possible, i anem a difondre i informar a associacions de veïns i col·lectius empresarials sobre les nostres propostes que desmunten els megaprojectes d’Agustí”, conclou el regidor Juanma Ramón.

07_Pla d’ocupació_PORTA LA TEUA EMPRESA A PATERNA_Compromís

Publicacions digitals: NAP I COL, EL PUNT,