• Compromís denuncia que la liquidació de SUMPA, que pagava llum i aigua d’estos habitatges, va a deixar sense suministres fonamentals als seus inquilins
LEVANTE-EMV (15 novembre 2013)
LEVANTE-EMV (15 novembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hui tenim damunt la taula l’esperpent més absolut que ha dut a escena l’equip de govern del PP amb la denúncia d’uns veïns, que viuen en una vivenda municipal i han vist com els han tallat la llum i, des de fa dos anys, no tenen aigua. El pitjor de tot és que qui s’encarregava de pagar ambdós suministres és SUMPA i, donada l’actual situació de liquidació de l’empresa municipal, els ha deixat de pagar. Una situació que ara sense SUMPA correm el risc d’empitjorar i que vaja estenent-se a totes les vivendes municipals, que en són 34 en total”.

Segons Ramón, “el PP va tapant forats tal i com van eixint-li però evita fer polítiques socials i donar solució als greus problemes socials que es donen al municipi. El caos en la gestió torna a tindre conseqüències nefastes per a la ciutadania de Paterna. Un caos que està reflectit en la desastrosa gestió de SUMPA i la seua mort. Si l’empresa municipal era qui pagava, ara que desapareix, qui pagarà? L’Ajuntament i ho farà a la carta? Segons vagen venint els casos i les denuncies?”.

LAS PROVINCIAS (15 novembre 2013)
LAS PROVINCIAS (15 novembre 2013)

Des de Compromís “exigim que el consistori prenga cartes en l’assumpte, que done un servei públic a aquestos veïns que els té abandonats. Volem una solució integral per a les 34 vivendes propietat de l’Ajuntament, així com per al numero indeterminat de vivendes propietat de SUMPA, vivendes que el mateix regidor Manuel Palma admet desconéixer quina és la seua situació actual”, concluye el portavoz municipal, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, HORTANOTICIAS, PATERNA AHORA, PATERNA BIZ, LA VEU PV,