Juanma Ramón sol·licita un informe sobre les obligacions legals de les farmàcies a l’hora de garantir el servei al poble

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “cal buscar una solució ràpida al conflicte de les farmàcies de guàrdia en el poble, servei que porta des del mes de gener sense prestar-se al poble i que està provocant el malestar entre la ciutadania. Pensem que llevar el funcionament de la farmàcia de guàrdia afecta molt negativament a la qualitat de vida dels paterners i paterneres”.

Per això, “considerem que l’Ajuntament ha d’exercir el paper de mediador entre farmàcies i veïns, raó per la qual ens hem sumat a la sol·licitud dels veïns. A més, davant les discrepàncies, demanem que, des d’Alcaldia, es donen les ordres pertinents a l’assessoria jurídica municipal perquè informe sobre les obligacions legals de les farmàcies a l’hora de garantir el servei de guàrdia a Paterna. Un informe que volem, a més a més, que es remeta a la Federació d’Associacions de Veïns de Paterna (FAVEPA) i a les farmàcies del poble”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV,