JUANMA RAMÓN: “AGUSTÍ HA PERDUT L’OPORTUNITAT D’EXPLICAR LA SEUA PRESSUMPTA RELACIÓ AMB GÜRTEL”

  • L’alcalde ha expulsat al portaveu municipal de Compromís per “desacato” i tota l’oposició s’ha alçat i ha abandonat el saló de plens com a mostra del seu suport

Seients oposició buits_PLEGÜRTELEl portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcalde hui (ahir) ha declinat donar explicacions i ha desaprofitat l’oportunitat de contar al poble de Paterna la seua pressumpta relació amb Gürtel. Botant-se el reglament que regula els plens extraordinaris, Lorenzo Agustí ha intentat parlar l’últim i ho ha fet. Quan en el nostre torn li hem insistit, ens ha llevat la paraula i finalment ha acabat expulsant-me per desacato. Tot en un exercici del seu tarannà més antidemocràtic”.

“Ha pogut parlar quan li tocava i ha rebutjat fer-ho, igual que la portaveu del PP que tampoc ha volgut parlar. Era el dia d’explicar per quina raó no va denunciar les intencions de l’empresa de la trama Gürtel de fer un plec de condicions per al Servei d’Informació al Ciutadà, quan el procediment és al contrari: que l’ajuntament redacte eixe plec. Però amb la callada per resposta ens ho ha deixat ben clar”.

A més a més, “en una intervenció negacionista, Agustí ha dit únicament que tot és mentida. En cap moment ha donat resposta clara a les qüestions concretes que des de Compromís li hem plantejat. I ha deixat passar la seua oportunitat d’or per a dir la seua i aclarir els dubtes al voltant de l’ombra de Gürtel en Paterna. Potser estiga guardant-se la molla per a la seua declaració de demà davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJCV). Però el ben cert és que hui ens ha decebut”.

“És molt surrealista que en eixa intervenció del no, amb l’hemicicle buit diga que tot està en l’acta del ple de desembre de 2010, quan va negar la seua vinculació total amb la trama. I ara resulta que la UDEF l’identificava com a persona de contacte de la trama a Paterna. Ha mentit al ple i al poble de Paterna. Agustí ha de dimitir ja per higiene democràtica i perquè el seu temps com a polític ja ha passat. Cada minut de més que està com alcalde, augmenta el perjudici a la ciutadania igual que augmenten la falta de transparència i de democràcia. Agustí ha d’anar-se’n ja”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LAS PROVINCIAS, PATERNA AL DÍA, PATERNA AHORA, PATERNA BIZ, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PUNT,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *