• Compromís inicia la campanya per a que la ciutadania pose recursos contra l’incompliment plenari d’Agustí

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’acord plenari de l’alcalde de fer una rebaixa del 12% en la contribució d’enguany no és cert. I l’evidència d’aquest fet són els rebuts d’aquest impost que la ciutadania ja està pagant, i on només es fa una reducció que oscil·la entre el sis i el huit per cent. Molt lluny de l’acord plenari fet davant els veïns en juny de 2013”.

“Però no content amb això, Agustí permet que a l’últim ple, el seu regidor d’Hisenda, Manuel Palma, damunt tinga la cara de presumir d’una rebaixa fictícia que ni pensen aplicar i que a més és l’impost revolucionari que paga la ciutadania després que el PP li retalle en serveis públics. Tot vestit amb una seudo-enquesta, o més bé xantatge, als veïns, perquè ells mateixos foren els qui digueren d’on volien retallar a canvi del 12% de rebaixa en l’impost”.

“La situació de moltes famílies de Paterna és insostenible, s’ha deixat l’ambulància 24 hores en estat de coma, han retallat les ajudes d’acolliment familiar i seguixen pendents d’un fil l’escoleta infantil de la Coma i el centre infanto-jovenil. Al final l’alcalde només ha complit amb les retallades”.

“Compromís per Paterna continuem denunciant l’incompliment de l’acord plenari promogut per l’alcalde davant FAVEPA, i que demostra que tot va ser una actuació cara a la galeria. Per això, insistim que tota la ciutadania comprove en el rebut de l’IBI que els arribe a casa quin és el percentatge que els han rebaixat. I amb aquestes dades omplirem l’Ajuntament de recursos contra ell i el seu incompliment de rebaixar la contribució un 12%”.

“De fet aquest matí algunes persones ja han passat pel nostre despatx per tal que els expliquem com poden presentar recurs i reclamar a Lorenzo Agustí i a Manuel Palma que complisquen amb un acord plenari de fa quasi un any perquè l’IBI siga de veritat un 12% menys al municipi. La ciutadania necessita un respir per al seu dia a dia i si l’administració més propera no complix, i només fa que retallar, els mateixos governants del PP estan alimentant la contestació social a la que tanta por li tenen”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, LA VEU PV,