• Compromís per Paterna exigeix una solució immediata per tal d’evitar que el fem acumulat al barri provoque problemes d’insalubritat

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “l’acumulació de brutícia al barri de Lloma Llarga és un escàndol. Més quan sobre tot es concentra en àrees d’esbarjo com els parcs infantils. Però a la vista està que a l’alcalde el dia a dia de la ciutadania de Paterna no li preocupa. Ell ara només té ulls per als pelotassos urbanístics, els xinesos i els lobbys”.

Juanma Ramón explica que “alguns veïns de Lloma Llarga ens han fet arribar la seua preocupació pels xiquets que juguen als parcs i que conviuen amb el fem que està sense arreplegar. Sembla que mentre es negocia la venda de GESPA, l’equip de govern del PP està fent abandó de funcions i deixant tasques quotidianes sense fer, com la neteja viària. Tot això amb les conseqüències que comporta per a la salut de les persones, ja que el fem acumulat pot acabar convertint-se en un focus d’insalubritat i infeccions”.

Des de Compromís “mostrem el nostre total suport als veïns de Lloma Llarga i exigim que l’alcalde i els seus regidors del PP es posen mans a l’obra, buscant una solució immediata i que es netegen Lloma Llarga i d’altres zones del poble on també va acumulant-se la brutícia amb el conseqüent perjuí per a la ciutadania de Paterna”, conclou el regidor Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÒDIC,