RAMÓN: “L’ALCALDE APROVA TEMERÀRIAMENT UN PRÉSTEC DE 10 MILIONS D’EUROS FORA DE L’ORDRE DEL DIA BASANT-SE EN DOCUMENTACIÓ INEXISTENT”

  • Compromís anuncia que portarà a Fiscalia la temeritat d’Agustí demanant aquest crèdit

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera que “la fantasia multicolor de Lorenzo Agustí amb la seua Zona Franca virtual hui ha assolit nivells molt surrealistes. Una vegada més, amb irregularitats per totes les bandes, l’alcalde ha tornat a gestionar 10 milions d’euros fora de l’ordre del dia, basant-se en una documentació inexistent a l’expedient que ha portat a la sessió plenària. Un comportament del tot irresponsable, més quan no són diners de la seua butxaca, si no diners de la ciutadania”.

Segons Ramón, “en acabar el ple hem comprovat a l’expedient que no era el de la Zona Franca, i que només hi havia documentació per a iniciar la petició d’un crèdit de huit milions d’euros, que completarà la financiació de la compra de terrenys on ha d’anar la Zona Franca fantasma, i que en total suposa una despesa de 9.024.002,86 euros. Uns diners que si l’operador de la Zona Franca no retribuix a l’Ajuntament amb un canon en un periode de nou anys, podría comprometre la viabilitat económica del consistori, perjudicant greument a la ciutadania de Paterna”.

“El mal ja està fet, i no hi ha manera que l’alcalde entre en raó. A partir de hui Lorenzo Agustí ha augmentat en 10 milions el deute dels paterners, fent-los més difícil el dia a dia. Això significa que al girar el cantó, ens trobarem amb noves retallades i més pujades d’impostos, i que la merma en l’atenció pública a la ciutadania será cada vegada pitjor i de menys qualitat, gràcies als deliris de grandesa de l’alcalde”.

“A més a més, el projecte està tan agafat pels pèls en la seua tramitació que l’alcalde ha negat qualsevol resposta a les preguntes concretesde Compromís. No hi ha informe de Secretaria i el pitjor de tot és que s’ha creat un nou expedient que no té res a veure ni amb la creació del consorci, denunciat a Fiscalia, ni amb el que es va aprovar la setmana passada en ple extraordinari. Assitim a una improvisació continua de l’alcalde, que compta amb el suport de tots els seus regidors. Per això anem a demanar responsabilitats de tots aquells que voten a favor d’hipotecar el futur del nostre poble”.

“Des de Compromís seguirem, com ho hem fet des del primer moment, atents a l’evolució d’aquest ‘xiringuito’, esbrinant qualsevol irregularitat al respecte. Anem a perseguir tot allò que no siga conforme a llei, i si cal ho posarem en coneixement de la Fiscalia”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, LA VEU PV, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC,

Arxivat en: Economia i Ocupació, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Merche diu:

    Me parece impresionante e indignante que el Alcalde de Paterna sea capaz de pedir un préstamo de 10 millones de euros para adquirir los terrenos donde pretende instalar una zona franca y no sea capaz de traernos agua potable a los vecinos de La Pinaeta (zona colindante con los subsodichos terrenos) siendo conocedor de que tenemos un informe de la Conselleria, en la que se advierte que el agua del pozo privado que actualmente abastece a la zona, NO ES APTA PARA EL CONSUMO HUMANO, llevamos un año en estas condiciones. Cuatrocientos mil euros nos pide Aguas de Paterna por suministrarnos el servicio y estamos dispuestos a pagar nuestra parte proporcional, pero no podemos asumir como pretende la empresa, el gasto de aquellos vecinos que no pueden pagar su parte. ¿No podría nuestro Alcalde prestarle el dinero a los vecinos que no puedan pagar….?, ¿cómo es posible que llevemos 20 años pagando contribución Urbana y no recibamos ningún servicio a excepción de la recogida de basura?
    Si con el paso del tiempo los niños, ancianos o vecinos de la Pinaeta sufren problemas de salud derivados del consumo de este agua, ¿de quién será la responsabilidad ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *