COMPROMÍS ENCETA UNA CAMPANYA CIUTADANA PEL TRANSPORT PÚBLIC GRATUÏT PER A ATURATS DAVANT LA INOPERÀNCIA DEL PP

  • Juanma Ramón considera molt cínic que el PP no aprovara la proposta perquè fa temps que l’equip de govern diu que ho treballa

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el PP no té cap empatx en mostrar, dia si i dia també, la seua cara més cínica quan es tracta de treballar per a beneficiar a la ciutadania amb menys recursos. Ahir, sense anar més lluny, va fer-ho el regidor Jesús Giménez, qui va dir que la nostra proposta d’establir un abonament de transport públic gratuït per als aturats de Paterna li agradava, però que no anaven a aprovar-la. És sorprenent que ni propostes com esta la voten a favor només perquè vé de Compromís”.

LAS PROVINCIAS (27 juny 2014)

LAS PROVINCIAS (27 juny 2014)

Per aquesta raó, “encetem una campanya ciutadana d’arreplegada de signatures perquè l’equip de govern veja que no sols Compromís, sino totes les persones de Paterna que vulguen signar, tenim un objectiu comú: implantar un abonament de transport gratuït per a que es puguen beneficiar els aturats més necessitats, abonament que ha de cobrir la línia d’autobus municipal, la línia 1 de metro, el tramvia i la línia 62 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València”.

Ramón explica que “estem en contacte amb les associacions d’aturats de Paterna, que ja coneixen la nostra proposta, amb les quals hem encetat una ronda de reunions per fer accions conjuntes i treballar per iniciatives en positiu, beneficiant a la ciutadania que més ho necessita i que no pot esperar a maig de 2015 a que el PP deixe el govern”.

“Una mesura concreta com aquesta que serveix per evitar situacions innecessàries, com viatjar sense bitllet amb el risc d’una multa que no poden pagar. Es tracta de facilitar a les persones que si han de buscar-se la vida, empren el transport públic i el preu no els supose un entrebanc. Però Giménez es limita a lloar la proposta i a alçar el braç en contra. Surrealista”.

“Esperem que totes les signatures que arrepleguem servisquen per a que l’equip de govern se n’adone de les necessitats urgents i reals de la ciutadania de Paterna. En Compromís mantindrem aquesta línia de treball, que també s’ha encetat des del nostre grup en les Corts, on el diputat Fran Ferri ha presentat una Proposició No de Llei en els mateixos termes. Considerem que les persones han de ser la prioritat de qui governa, aspecte que Jesús Giménez no té clar després del que va dir al ple d’ahir”, conclou Juanma Ramón.

*Pots descarregar-te el full de signatures ací. I una vegada omplit deixar-ho a la bústia de Compromís de l’Ajuntament de Paterna. Gràcies per col·laborar

Full signatures txt gratuit aturats_des

 

Publicacions digitals: NAP I COL,

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *