JUANMA RAMÓN: “AGUSTÍ I ELS CINC REGIDORS IMPUTATS PER LES DESPESES DELS VIATGES A XINA HAN DE DIMITIR JA”

  • Compromís per Paterna va presentar un escrit a Fiscalia en novembre de 2013 demanant que investigara els 628.000 € de l’encomana de màrquetin a GESPA

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la imputació de Lorenzo Agustí i dels cinc tinents d’alcalde que aprovaren l’encomana de màrquetin a GESPA de 2013, que incloïa les despeses dels viatges a Xina, era un fet que es veia vindre. Ara, el següent pas és que dimitisquen ja l’alcalde i els cinc regidors imputats”.

Ramón explica que “després d’haver patit i continuar patint retallades al municipi, i d’haver exigit al PP que aturara el desgavell d’unes despeses innecessàries en traductores, platós, hostesses, consultores externes i altres conceptes, al final ha estat la jutge del jutjat d’instrucció nº6 de Paterna qui ha posat fi a la situació, cridant-los a declarar com a imputats”.

“Hem estat adevertint i demanant informació al PP sobre la tramitació del seu projecte virtual de la Zona Franca. I davant totes estes peticions, mai ateses, i davant tots els informes desfavorables dels habilitats nacionals, Compromís el 20 de novembre passat decidírem anar a la Fiscalia i posar en coneixement els nostres dubtes sobre tots els tràmits i l’aprovació de la despesa de diners públics”.

“Hui amb aquesta imputació col·lectiva, d’alcalde i cinc regidors, s’ha donat un pas endavant per aclarir les irregularitats en la gestió dels diners públics mitjançant l’empresa pública GESPA, que ara mateix està immersa en un procés de venda”.

“Ara cal esperar a les declaracions dels imputats, que seran els dies 1 i 2 d’octubre, i que s’òbriga el juí oral. Però més enllà de les responsabilitats polítiques i judicials que determine el jutge, esperem que això servisca per a que l’alcalde deixe de malbaratar i enganyar amb la seua Zona Franca virtual. Exigim, com ja hem fet en nombroses ocassions, que destine els diners de l’encomana de màrquetin de GESPA a pal·liar la situació d’emergència social que viuen molts paterners i paterneres”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, HORTANOTICIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ, EL PUNT, EL MERIDIANO HORTA, PATERNA AHORA, EL MUNDO, EL PAÍS, LEVANTE-EMV, LAS PROVINCIAS, VALENCIA PLAZA, LA VEU PV, LA VANGUARDIA, CADENA SER, EL DIARIO, ABC, 20 MINUTOS, LA INFORMACION.COM,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *