• Compromís per Paterna exigeix que l’alcalde defense els interessos de la ciutadania davant la Conselleria de Sanitat i reclame la finalització de les obres

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “mentre Lorenzo Agustí li ret honors al conseller de Sanitat per vindre al poble a inaugurar un centre de salut que portava acabat i tancat més de dos anys, als veïns de Santa Rita no els diu ni pruna sobre el futur incert del centre de salut que té les obres abandonades fa més d’un any”.

LEVANTE-EMV (16 juliol 2014)
LEVANTE-EMV (16 juliol 2014)

Segons explica Ramón, “el PP, tant a l’Ajuntament de Paterna com a la Conselleria, manté la callada per resposta sobre el centre de Santa Rita, demostrant que les infraestructures sanitàries en el poble van a la baixa. Entre els carrers Font del Gerro i Santes Justa i Rufina continua impassible al pas del temps l’esquelet de formigó que ocupa uns 900 metres quadrats. I malauradament pot continuar així molt de temps perquè a la Conselleria no hi ha diners i a més a més les retallades contra el sistema púbic de sanitat continuen”.

“És prou ridícul que l’alcalde li faça un rendez-vous al conseller i que no done un colp a la taula per a demanar que el centre de salut de Santa Rita siga realitat d’una vegada per totes. I no oblidem que Agustí està incomplint una promesa electoral, ja que va assegurar que aquest centre era un projecte del PP per a descarregar al del Clot de Joan. Més fum i més mentides”.

D’altra banda “en quant al centre de salut de Campament, que ha vist com han passat més de dos anys fins a inaugurar-se hui, s’ha construït amb diners estatals. I mentre s’acabava de construir, el servei provisional d’atenció es donava al conegut ‘xalet de Campament’ o xalet de Viguer, un lloc cèntric per a la ciutadania. La construcció del nou ambulatori de Campament va provocar el rebuig del teixit veïnal per la seua llunyania, ja que fins i tot era més cómode per a la ciutadania anar al centre d’especialitats de Burjassot”.

LAS PROVINCIAS (16 juliol 2014)
LAS PROVINCIAS (16 juliol 2014)

“El retard produït en l’obertura del centre de salut de Campament ha fet que també la nostra diputada en les Corts, Mònica Oltra, pregunte pels criteris seguits pel conseller de Sanitat per a obrir el dit centre, i si hi ha serveis d’atenció primària, servei de radiologia, disponibilitat de laboratori i quin és el personal que presta serveis. Pel que sembla, obert i tot el centre de Campament també planteja dubtes al nostre grup en les Corts”.

“Des de Compromís per Paterna anem a insistir en que l’alcalde es pronuncie i diga la veritat sobre si Santa Rita arribarà a veure el seu centre de salut acabat abans del final de legislatura”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, LA VEU DE PATERNA, HORTANOTICIAS, EL PUNT,