• Compromís per Paterna alerta del perill per als vianants en el carrer Tomás y Valiente, encara sense acabar d’asfaltar des de 2010

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el perill per als vianants en el carrer Tomás y Valiente al barri de Bovalar sembla que no li importa a l’equip de govern del PP, ja que permet que continue sense urbanitzar-se des de 2010. Agustí no soluciona les infraestructures més bàsiques d’aquest barri, i mentre les persones han de caminar per la mateixa via on van els cotxes, amb la perillositat de patir un accident o una caiguda pel mal estat de la vorera sense acabar”.

LAS PROVINCIAS (17 juliol 2014)
LAS PROVINCIAS (17 juliol 2014)

Segons explica Ramón, “aquesta reclamació que tant els veïns de la zona com Compromís fem hui, no és nova. Les obres d’urbanització del carrer Tomás y Valiente començaren en 2009 i es paralitzaren en 2010. És a dir, Lorenzo Agustí porta des de l’anterior legislatura burlant-se dels veïns de Bovalar, amb una vorera que ha eternitzat la seua falta d’acabat, amb un solar abandonat on havia d’anar un institut de Secundària, amb el fem en dit solar, i amb la falta d’enllumenat als carrers. Per no dir d’una fuga d’aigua que porta mesos sense reparar”.

“Ara que la regidora de l’àrea, Marisa Ferre, es dedica a passejar-se pels barris de Paterna, podria aprofitar i dur a la regidora del barri, Inmaculada Rodríguez, per a fer una visita a Bovalar i comprovar in situ que el PP té aquesta zona de Paterna molt abandonada. I que mai ha hagut interés per acabar i enllestir tot allò que es deixaren a mitges en 2010 a Bovalar, un barri menyspreat als pressupostos municipals mentre el PP s’ha gastat els diners públics en promocionar megaprojectes ”.

Des de Compromís per Paterna “exigim que Marisa Ferre s’atrevisca a donar una explicació als veïns i veïnes de Bovalar sobre la raó per la qual el carrer Tomás y Valiente té 20 metres de carrer sense asfaltar des de l’anterior legislatura. I que també explique si abans d’acabar la present legislatura, l’equip de desgovern del PP ho solucionarà, igual que l’assumpte de l’enllumenat, el fem, i les fugues d’aigua, o si serà a partir de maig de 2015 quan canvie el govern i donem la solució final que tant reclamen els veïns d’aquest barri de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, MERIDIANO HORTA, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, LA VEU DE PATERNA, LAS PROVINCIAS,