• Compromís per Paterna recorda que la despesa en marketing de 2013, en concret la promoció de la Zona Franca, és l’origen de la imputació de la Junta de Govern Local

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que l’alcalde “està tirant la casa per la finestra per tal de reparar una credibilitat política enfonsada. Així ja porta gastats 551.255 euros de diners públics, des de 2010, només en mitjans de comunicació”.

LAS PROVINCIAS (19 juliol 2014)
LAS PROVINCIAS (19 juliol 2014)

El 2010 és el primer any en que el PP fa l’encomana de marketing a l’empresa pública GESPA, encomana on s’inclouen els gastos en mitjans. “Uns diners públics que s’han malbaratat en campanyes d’autobombo per a Agustí, primer per a convertir-lo en alcalde mediàtic i estrela del PP i després per a què ell recupere una credibilitat totalment perduda, donant pàbul als seus megaprojectes. I mentre, el poble de Paterna patia i patix les retallades en els serveis socials municipals”.

Segons Ramón, “aquesta despesa en mitjans de comunicació és una part de l’encomana de marketing que any rere any s’ha anat adaptant segons estiga pitjor o millor valorada la figura de l’alcalde. Precisament, donat que Paterna té altres prioritats que no són la promoció de l’alcalde i les seues cortines de fum, Compromís proposàrem en setembre de 2011 que es fixara un sostre màxim als diners en marketing i publicitat de l’ajuntament. Malaurada i previsiblement el PP ho va votar en contra. I ara, per no fer les coses com toca, l’alcalde i cinc regidors de la Junta de Govern Local (JGL) estan imputats per la despesa en l’encomana de marketing de 2013, en quant a la promoció de la Zona Franca”.

“Des de Compromís considerem una vergonya que siga l’equip de govern, i en concret la regidora de l’àrea de Serveis, Marisa Ferre, qui diga que no s’ha invertit més en infraestructures als barris del poble perquè tot s’ha destinat a serveis socials. La pregunta és quan pensen, per exemple, destinar més de 5.000 euros a fer formació per a aturats i ocupats, o si en comptes de 120.000 euros destinats al menjador social el PP destinara més diners, potser es donaria més cobertura a més persones que ho necessitaren. Però el silenci o les males cares són l’única resposta”.

“Després de la imputació de l’alcalde i cinc regidors de la JGL, les factures de l’encomana de marketing estan traient a la llum les prioritats del govern del PP dels últims anys. Ja sabem on han anat destinades les pujades de la contribució i els diners de les retallades. I que després de gastar-se més de mig milió d’euros en autobombo, el PP pretenga vendre com un gran esforç per a les arques públiques el manteniment de serveis públics bàsics com l’escoleta de la Coma, és una falta de decència política i de sensibilitat amb el nostres veïns més necessitats. Qüestió de prioritats”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS,