• Compromís per Paterna exigeix que el canvi en la RLT de 2011 per a validar el nomenament del funcionari es retire per ser a conveniència de l’alcalde

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que el municipi “funciona a colp de les decisions autoritàries de l’alcalde. Una actitud que es pot veure en els intents d’Agustí per donar legalitat al nomenament de l’intendent general de la Policia Local, Leopoldo Bonías. És fer-li un tratge a mida al cap de la Policia Local de Paterna, tratge que Bonías accepta sense pegues i que el PP aprovarà en el ple amb la seua majoria absolutista”.

LAS PROVINCIAS (23 juliol 2014)
LAS PROVINCIAS (23 juliol 2014)

Segons Ramón, “aquesta manera de gestionar, estil ‘Juan Palomo yo me lo guiso yo me lo como’, és el grau màxim d’indecència política dut a la pràctica per l’equip de govern del PP. Recordem que al ple d’agost de 2011, en la Relació de Llocs de Treball (RLT) es parlava de dos places d’intendent principal de policia, una de les quals podria accedir per promoció interna a ser intendent general, quedant-se només un intendent principal. Una sessió plenària on a més a més el PP va acomiadar a 25 interins per raons econòmiques”.

“I ara, fent gala d’eixa indecència política, el PP modifica l’acord d’aquell ple i vol mantenir dos places d’intendents principals i crear una plaça nova d’intendent general que costa 70.000 euros anuals. Es carreguen el mecanisme de la promoció interna de funcionaris i ens trobem amb que tenim una nova despesa anual de 70.000 euros. Un canvi que, sense dubte, és un tratge a mida que talla el PP per a justificar el nomenament de Leopoldo Bonías com a intendent general”.

A més a més, “l’assumpte passa hui per comissió sense que l’expedient estiga complet, ja que els sindicats tenen cinc dies per a al·legar al canvi i el termini de les al·legacions acaba hui. Això significa que l’expedient va a la comissió sense que ni tècnics ni responsables polítics hagen vist les al·legacions ni les hagen contestat. I cal afegir que tampoc s’ha fet una Mesa de Negociació on abordar el tema, un fòrum que és el primer lloc per on havia d’haver passat. Caos i més mala gestió al sí de l’equip de govern del PP que en faran d’aquest assumpte un més per afegir a les causes judicials iniciades pels sindicats”.

“Des de Compromís exigim que aquest expedient no vaja a la sessió plenària de juliol, per estar incomplet i per contravindre un acord plenari. No pot ser que un alcalde manipule i canvie a conveniència seua tot allò que s’acorda als plens, aprofitant que té majoria absoluta”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA AL DÍA, LA VEU DE PATERNA, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, EL PUNT, LAS PROVINCIAS,