• Compromís per Paterna denuncia que s’han enviat al Ministeri els contractes de lloguer i compra sense signar

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, insistix que “una vegada més les preses no són bones conselleres i Agustí té tanta presa en que la seua Zona Franca virtual siga real que va fent el ridícul davant el Ministeri d’Hisenda. L’últim capítol d’aquesta comèdia és que la documentació que ha enviat a Hisenda continua sense justificar la disponibilitat dels terrenys de la Zona Franca, ja que els contractes de lloguer i compra dels terrenys estan sense signar”.

“En el Ministeri han d’estar vinga a riure’s davant una documentació que està totalment incompleta per la falta de signatures dels propietaris dels terrenys i que demostra que l’Ajuntament segueix sense ser propietari de cap de les parcel·les que se suposa que han d’acollir la Zona Franca. I així i tot Agustí s’atrevix a dir que l’oposició només fem que obstruccionisme als seus megaprojects”.

Ramón explica que “hem examinat a fons la sol·licitud que diu l’alcalde que ha enviat a Madrid. I a la vista està que és una nova sol·licitud que encara porta documentació annexa incompleta. Una situació que només té un final clar: la resposta negativa d’Hisenda a la reiterada petició de Lorenzo Agustí per a tindre la seua Zona Franca”.

“Des de Compromís exigim a Lorenzo Agustí que pare la seua bogeria amb la Zona Franca fantasma i que deixe d’avergonyir a la ciutadania de Paterna amb les seues anades i tornades al Ministeri d’Hisenda, portant fum i intentant vendre-lo. Els paterners i les paterneres tenen altres necessitats en el seu dia a dia, necessitats que pareixen de segona donat el desinterés de l’alcalde i el seu equip de govern”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LA VEU DE PATERNA, EL PERIÒDIC, EL PUNT,