• Compromís exigirà la paralització de tots els megaprojectes a la futura alcaldessa Elena Martínez

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “tot i la dimissió de l’alcalde, al capdavant de l’Ajuntament del municipi continuen els mateixos que han dut a Paterna al caos i la ruïna. Els regidors del PP, l’equip que ha demostrat ser incapaç de gestionar el consistori, van a continuar amb el seu projecte perquè no entenen una altra manera de dirigir-lo que no siga destruïnt-lo des de dins”.

Segons Ramón, “parlem de les mateixes persones que des de 2011 votaren a favor d’uns pressupostos municipals amb greus retallades i pujades d’impostos per a la ciutadania. Els qui han consentit i agreujat el malbaratament dels diners públics causat per les faules i megaprojectes del ja ex alcalde de Paterna. Canviem d’amo però el seguici que deixa és igual de responsable de totes les malifetes que han patit i patixen els paterneres i paterneres: les retallades, les pujades d’impostos, les privatitzacions, l’acomiadament d’interins”.

D’altra banda, “hem de dir que Agustí ens ha fet cas amb la seua dimissió, i que ha fet el que havia de fer, acorralat per un cúmul de circumstàncies que tenen el seu origen en el caos de la seua gestió i les dos imputacions que li han arribat. Però encara continuen causes judicials pendents, algunes de les quals podrien arribar amb resultats no favorables per a l’equip de govern, com per exemple la dels laboratoris químics abandonats en l’Andana o la de la Vila Romana, ambdues amb la investigació penal oberta per Fiscalia”.

“Ens trobem amb que a partir de l’11 d’agost una imputada substituirà com a alcaldessa a l’alcalde doblement imputat. I que, a més a més, a l’equip de govern es queden quatre regidors que també estan imputats, que continuen votant a favor assumptes que tenen informes en contra de la Secretària, com per exemple la venda de l’empresa pública GESPA. Vots temeraris com els que els han fet acabar precisament com a imputats en l’assumpte de l’aprovació de la despesa de l’encomana de màrquetin 2013 de GESPA”.

“Per això, des de Compromís desconfiem que el PP canvie el seu model polític de funcionament del que tots han participat. Un model amb el suport del govern B en l’ombra, el de la consultora Broseta que ha participat de manera recurrent en tots els megaprojectes d’Agustí que han anat desunflant-se, potser amb interessos del PP que des de Compromís desconeguem”.

“Des de Compromís anem a continuar amb la nostra tasca i no deixarem d’insistir en la incapacitat dels governants del PP per a gestionar les administracions públiques. Una incapacitat que ha provocat la ruïna de la Generalitat i dels municipis. El PP ha d’anar-se’n ja per a no fer més mal”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PUNT,