Compromís per Paterna qualifica d’indignant la presència d’Isabel Bonig per entronitzar a l’alcaldessa imputada, botant-se la línia roja del president Fabra

 La formació enceta el procés de canvi a Paterna baix el lema ‘Rescatem Paterna’

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha estat l’únic portaveu de l’oposició que s’ha postulat com a candidat a l’alcaldia front a l’alcaldessa imputada Elena Martínez. “El balanç fet al ple de hui sobre la gestió de l’equip d’Agustí demostra que no s’ha gestionat ni se gestiona bé. Que el caos es qui desgoverna Paterna, i damunt són els mateixos regidors que han fet de ‘comparsa’ al Sr.Agustí qui governaran el poble fins a maig de 2015” explica Ramón.

“Hem insistit en la nostra postura de no votar cap imputat en cap llista ni en cap lloc de la gestió política. Com ara passa en aquest Ajuntament, encara que compten amb la benedicció d’Isabel Bonig qui, botant-se la línia roja del seu president, hui ha vingut a entronitzar a l’alcaldessa imputada donant una falsa imatge d’unitat a un PP de Paterna desfet per les causes judicials”

“No és creïble cap canvi important en la línia política del PP, quan la mateixa Sra Martínez, alcaldessa en funcions durant gran part del 2014, ha estat partícip, sense tremolar-li el pols, en votar a favor retallades, privatitzacions, pujades d’impostos i malbarataments de diners públics, fins i tot amb informes en contra de l’Interventor i la Secretària municipal, raó per la qual està tota la Junta de Govern Local imputada”.

El poble de Paterna no pot continuar amb aquesta deriva, ni estar dirigida per imputats ni per consultores externes contractades per promoure megaprojectes, modificacions urbanístiques, privatitzacions i altres fàbules que han suposat centenars de milers d’euros de despesa pública.

Davant açò, Compromís és una alternativa creïble per a que Paterna funcione. I ha de funcionar amb el rigor i la transparència que el PP no gasta. Rescatant a més la participació ciutadana, ferida de mort des de que governen els populars. Per això Compromis enceta el canvi, basat en la participació ciutadana, amb el lema ‘RESCATEM PATERNA’.

 “Volem rescatar Paterna d’aquesta manera de procedir i retornar-li a la política la seua dimensió de servei al ciutadà que mai s’hauria d’haver perdut. Per això sembla un sarcasme que damunt asseguren publicament la continuÏtat d’un model fracasat, que ha fet aigua en tots els projectes estrella, que ha decebut al veïnat amb mentides i promeses incomplides”.

Hem insistit en les nostres exigències tradicionals: millorar la participació ciutadana, la rescissió dels contractes amb consultores, l’augment de la despesa social, la paralització de la venda de l’empresa pública GESPA i de tots els tràmits iniciats per a l’arribada dels seus macroproejctes. Cal un canvi real i dràstic de les prioritats del govern, i si no ho fan, des de Compromísestem convençuts que amb el compromis de totes i tots podem rescatar Paterna”, conclou el regidor de Compromís a Paterna, Juanma Ramón.