• Compromís per Paterna confirma les advertències fetes a l’equip de govern sobre els riscos de la brutícia en els abocadors il·legals

Incendi Pla Rector 3El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’equip de govern del PP permet que els abocadors incontrolats, que hi ha escampats per tot el terme municipal, siguen un polvorí que pot provocar incendis o conats d’incendi com el que va tindre lloc dimecres a la nit junt al col·legi públic Jaume I, en la zona del Pla del Rector. Un àrea que té interés urbanístic per al PP i on la Justícia va anul·lar el PAI que volia fer allí l’anterior alcalde”.

Segons Ramón, “amb aquest succés es confirmen les advertències que Compromís hem fet sobre que els abocadors són bombes de rellotgeria que poden causar incendis de dimensions impredictibles. Recordem que Compromis per Paterna va presentar una moció, consensuada per tots els grups, per a fer un pla de prevenció en quant als abocadors en el poble i iniciar un pla de neteja. Però el PP sembla que espera alguna oportunitat que puga acabar amb una requalificació d’aquestos terrenys del Pla del Rector”.

Des de Compromís “exigim que es complisca i s’aplique l’acord plenari sobre el control dels abocadors il·legals, perquè en cas contrari la zona de secà de Paterna com ara la del Pla del Rector està sota un elevat risc d’incendi. Lamentaríem molt la seua pérdua, encara que el PP aprofitaria per a desenvolupar qualsevol operació urbanística”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, HORTANOTICIAS,