• L’advocada de la formació demanarà que el gerent de GESPA acudisca a declarar com a testimoni ja que els tres imputats assenyalen un informe seu com a causa del vot a favor per a la despesa de l’encomana de màrqueting

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hui l’ex alcalde Lorenzo Agustí, l’alcaldessa Elena Martínez, i la portaveu del grup municipal del PP María Villajos, no han volgut contestar les preguntes de Compromís per Paterna per no esclarir la seua imputació al voltant de la despesa de l’encomana de màrqueting feta en la promoció de la Zona Franca fantasma de Paterna. Curiosa manera de col·laborar amb la justícia el negar-se a contestar a Compromís”.

LEVANTE-EMV (2 octubre 2014)
LEVANTE-EMV (2 octubre 2014)

Segons explica Ramón, “aquesta negativa deixa clar que tot no es va fer com tocava, malgrat les advertències dels informes dels habilitats nacionals i dels nostres requeriments. Però a més a més, ara resulta que la culpa de tot està en un informe fet per la gerència de GESPA, que donava com a vàlida la despesa i que ara els imputats esgrimixen com a excusa per a explicar el seu vot favorable en una junta de govern local i que ha acabat portant-los davant la jutge”.

“Donada aquesta insistència, la nostra advocada demanarà que el gerent de GESPA acudisca a declarar com a testimoni per tal d’aclarir aquesta acusació.

LAS PROVINCIAS (2 octubre 2014)
LAS PROVINCIAS (2 octubre 2014)

D’altra banda, és curiós també que Agustí haja admés que tots votaren en bloc, seguint la disciplina de partit, per a continuació donar-li la punteta diguent que així i tot, tots son majorets per a prendre decisions”.

Per tot això, “des de Compromís considerem que hui no s’ha dit tota la veritat. Han estat respostes cronometrades, molt estudiades, on com a sorpresa se’ls ocurria el mateix exemple a l’hora de contestar. Evidentment han estat declaracions d’autodefensa, estil ‘sálvese quien pueda’. Això sí, negant-se a contestar a les nostres preguntes, fet que no s’entén si han anat a contar la veritat. Potser açò va per a llarg. I demà encara han de declarar tres imputats més”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA AHORA, MERIDIANO HORTA, HORTANOTICIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LAS PROVINCIAS, LA VANGUARDIA, NOU HORTA NORD, PATERNA BIZ, LEVANTE-EMV,