• La formació exigeix a l’alcaldessa que desistisca del megaprojecte que Hisenda encara no ha autoritzat perquè no té terrenys per a ubicar-la

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el flamant regidor del Consorci Zona Franca Paterna-CV Parc Logístic Internacional, Manuel Palma, presenta la seua renúncia a aquesta regidoria i abandona el barco del megapolígon personalista i fantasma de l’ex alcalde, Lorenzo Agustí. Un abandó que respón a que Palma s’ha sentit ningunejat perquè mai ha sabut res de les negociacions oficials i oficioses que portava Agustí”.

LEVANTE-EMV (15 octubre 2014)
LEVANTE-EMV (15 octubre 2014)

Segons explica Ramón, “és una llàstima que Palma prenga la decisió ara, després d’una despesa de milions d’euros des de 2012, quan va començar tota aquesta fantasia. Un desgavell que, de moment, ha acabat amb un ex alcalde, l’alcaldessa i quatre regidors més imputats per consentir eixa despesa en la promoció d’una Zona Franca que no ha existit mai i que dubtem que existisca, donat que seguixen sense tindre terrenys reals on ubicar-la, tal i com exigeix el Ministeri d’Hisenda”.

LAS PROVINCIAS (15 octubre 2014)
LAS PROVINCIAS (15 octubre 2014)

En aquest sentit, “l’alcaldessa té ara l’oportunitat de demostrar el seu nou tarannà de govern del qual ella presumix, si és que el té, i ha de desistir de dur endavant el projecte, perquè Hisenda no l’autoritzarà mentre no estiga clar si hi ha terrenys comprats o llogats, però terrenys on establir la Zona Franca. Un detall amb el qual l’equip de govern del PP està jugant des del minut ú d’aquesta comèdia”.

“Parlem d’un expedient, el de la Zona Franca, del qual ningú sap com està, que passa continuament per diferents àrees i del que la seua tramitació és més que dubtosa. Un expedient que té una documentació que no es correspón a la que legalment ha demanat el Ministeri d’Hisenda, com per exemple el CIF: senzillament no hi ha CIF perquè el consorci està sense constituir perquè tampoc el poden constituir. O la condició de disponibilitat efectiva dels terrenys per a la Zona Franca, que tampoc es subsana documentalment perquè, com ja hem mencionat, no hi ha res”.

EL MUNDO (15 octubre 2014)
EL MUNDO (15 octubre 2014)

“El PP, des que va dimitir l’anterior alcalde, va a la deriva i està mostrant una fractura interna que abans es disimulava per la omnipresència i omnipotència de l’alcalde-faraó Agustí. Però Palma ha donat un pas endavant i d’ell haurien de prendre exemple la resta dels regidors del PP i la mateixa alcaldessa. Què l’empresari i regidor abandone la pomposa regidoria de Zona Franca és molt simptomàtic i no diu molt a favor d’un megapolígon en projecte que fa aigües per tots els costats”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, EL MERIDIANO, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, LEVANTE-EMV, LAS PROVINCIAS,