• Compromís per Paterna denuncia que el pla de mitjans passa de 90.000€ a 120.000€ i que els events pugen de 300.000€ a 430.000€

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “mentre el poble seguix esperant cobrar 1,3 milions de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) sense que l’ajuntament vulga avançar una part d’aquesta subvenció per a pal·liar les economies més malmeses, el PP s’autoaprovarà una pujada de les encomanes de GESPA d’events i del pla de mitjans per a 2015. Tot això apunta a que sota aquest augment descomunal d’ambdues partides, fa un intent electoralista a la desesperada de rentar la seua imatge, molt deteriorada per les imputacions i per la mala gestió pública”.

Segons explica Ramón, “el pla de mitjans passarà dels 90.000 euros de 2014 als 120.000 euros per al proper any. I l’encomana d’events pujarà dels 300.000 euros d’enguany als 430.000 euros per a 2015. Ens sembla que estiren més el braç que la mànega i que van molt errats en les seues polítiques d’autobombo mediàtic, amb totes les mancances socials que hi ha al municipi. El PP es posa a sí mateix en evidència, deixant clares quines són les seues prioritats que, per a res, coincideixen amb les de la ciutadania”.

“És absolutament sorprenent que el PP es pense que amb 25.000 euros per a llibres escolars, i que s’han de repartir entre 250 alumnes de Paterna en situació d’emergència, tot està fet. Des de Compromís ja proposàrem que es fixara un sostre de despesa en l’encomana de marketing, però el PP va votar-ho en contra i no s’ho pensa dos vegades per tal d’augmentar la despesa en events i el pla de mitjans amb l’objectiu de fer la seua autopropaganda amb bombo i platerets ”.

“Si els 30.000 euros de més que van per a mitjans i els 130.000 de més que van per a events es quedaren en l’Ajuntament, potser parlaríem de més de 250 alumnes beneficiats amb els llibres escolars. O es podria avançar part de la renda garantida. Però el PP no vol ni parlar-ne de propostes que signifiquen llevar diners del seu maquillatge polític per a posar-los en polítiques socials. I només es dedica a posar parxes”.

“Des de Compromís insistirem en demanar que aquesta pujada tant en l’encomana d’events com en la del pla de mitjans s’ature i que, en tot cas, si s’ha de fer, que es destine a encomanes socials o a l’àrea de Garantia Social per tal de donar un servei públic com cal si és que és veritat allò del consistori com a administració més propera a la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, LA VEU PV, NOU HORTA NORD,