• Compromís per Paterna obrirà dilluns a la ciutadania el termini d’inscripció al cens per a poder participar en la tria de candidats
  •  L’objectiu per a 2015 és rescatar Paterna, amb un projecte polític que es base en l’empoderament de les persones, la transparència, en la decència i en l’honradesa política, lluitant contra l’austericidi i el saqueig organitzat del PP

El portaveu municipal, Juanma Ramón, va anunciar, anit en la reunió de l’Assemblea general de Compromís a Paterna, la seua intenció de presentar-se com a candidat a les primàries per a encapçalar la llista municipal de 2015 al municipi. Després de rebre una forta ovació per part dels presents, va afirmar que “he decidit donar ja el pas i anunciar la meua candidatura a primàries, en un procés que es creu la participació ciutadana i que aposta per l’exercici de la democràcia, donant la veu i el vot a les persones, siguen o no militants de Compromís”.

Segons va dir anit Juanma Ramón, “estem davant un moment històric, sense precedents al nostre poble, perquè serà la ciutadania qui decidisca qui ha de ser el candidat o candidata a l’alcaldia i a més a més elaborar la llista de les persones que han de governar l’Ajuntament de Paterna. El dissabte al Consell General de Compromís s’aprovaran les regles del joc definitives i començarà la partida amb l’obertura de les inscripcions al cens per a poder votar en les primàries”.

El candidat Ramón també va assenyalar que “l’objectiu per a 2015 és rescatar Paterna de l’alternància bipartidista, amb un projecte polític que es basa en l’empoderament de les persones, en la transparència, en la decència i en l’honradesa política, lluitant contra l’austericidi i el saqueig organitzat del PP, amb contundència contra el malbaratament del Partido Popular. Malbaratament contra el que hem treballat i treballem i que de moment ha portat la imputació de l’ex alcalde, l’alcaldessa i quatre regidors més. Volem el canvi, un canvi que comença amb les primàries de Compromís”.

A més a més, Ramón va recordar en la seua intervenció, davant l’Assemblea, la lluita de Compromís per Paterna “per donar un viratge de 180º a les prioritats del govern actual, per destinar els recursos adients per garantir els drets socials a la ciutadania del municipi. Per garantir un urbanisme sostenible, sense oblidar la nostra oposició frontal contra l’especulació urbanística per evitar que el nostre poble siga Paternavegas amb gratacels com els de Manhattan. No és el model que volem. Ni tampoc en quant a creació de llocs de treball a qualsevol preu, ja la nostra aposta és un model sostenible que cree ocupació des dels polígons existents i que revitalitze el comerç local”.

Per acabar, el candidat a liderar la llista de Compromís en Paterna per a 2015, va agrair als presents el seu suport i va encoratjar-los a “ser peces fonamentals del canvi que necessita el nostre poble. Hem demostrat que tenim alternatives i hem d’aconseguir que la ciutadania ens done l’oportunitat de demostrar-ho al pròxim govern municipal. Perquè tots compartim el compromís de rescatar Paterna i només junts podem aconseguir-ho”.

Publicacions digitals: PATERNA AHORA, EL MERIDIANO, LA VEU PV, NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, PATERNA AL DÍA,