JUANMA RAMÓN: “MAI S’HA INICIAT CAP GESTIÓ PER A COMPRAR O LLOGAR TERRENYS PER A LA ZONA FRANCA”

  • Compromís per Paterna denuncia que destinar 1.033.000 euros de superàvit a un préstec, per a obtindre terrenys per al megapolígon, va ser una cortina de fum del PP

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la Zona Franca fantasma del municipi cada dia està més cadàver, sense haver arribat a existir mai. I és que ara el consistori torna a recular desfent l’acord plenari pel qual es destinaven 1.033.000 euros a una inversió sostenible, eufemisme emprat per l’anterior alcalde per maquillar la seua operació de demanar un préstec per a compra o lloguer de terrenys per al megapolígon. Ara, desfent l’acord, l’equip de govern del PP demostra el que sempre li ha dit Compromís: que mai s’ha iniciat cap gestió per adquirir terrenys que possibilitaren la creació de la Zona Franca”.

LEVANTE-EMV (26 novembre 2014)

LEVANTE-EMV (26 novembre 2014)

Segons Ramón, “el nonat polígon turc-xinés que el PP ha defensat i defensa, continua sent una invenció de l’anterior alcalde Agustí, amb el suport incondicional de tots els regidors del PP. I ara l’alcaldessa dóna un pas enrere i decideix anul·lar una decissió que és fum. Perquè el préstec ni havia arribat a fer-se amb cap entitat bancària”.

“L’origen de tot aquest embolic dels 1.033.000 euros del superàvit es remunta al mes de maig, quan el PP va iniciar l’expedient per a adquirir els terrenys amb una reserva econòmica per eixe import. I amb l’anunci de l’ex alcalde que l’Ajuntament gastaria la figura de la inversió sostenible. Tot en un intent a la desesperada de fer real un somni impossible i improbable, donats tots els errors comesos des del principi de la història de la Zona Franca agustiniana”.

“Insistim que sense que estiga clara la disponibilitat de terrenys, Aduanes i Agència Tributària mai atorgarà la Zona Franca al municipi. És un dels requisits fonamentals i l’equip de govern ho sap, malgrat tirar balons fóra i dir que el procés continua endavant. Ells saben que això no és cert fins que no demostren que l’ajuntament és propietari, per compra o lloguer, dels terrenys. Però sembla que el desvarío de l’anterior alcalde continua instal·lat en l’actual equip de govern, que feia de comparsa d’Agustí i que hauran d’assumir les seues responsabilitats”.

“Perquè ha de ser molt dur admetre, després de tants anys enganyant a la ciutadania, que la Zona Franca sempre ha sigut un projecte fantasma i que s’han malbaratat en la seua promoció centenars de milers d’euros de tots els paterners. Comportament que ha acabat amb la imputació de l’ex alcalde, l’alcaldessa i quatre regidors, tots del PP. Així que aquest nou ‘recule’ i tota la documentació relacionada l’aportarem a la documentació que ja vàrem remetre a la Fiscalia, perquè de nou es demostra que la Zona Franca és un bluff”.

“Insistim en el que ja li hem dit a l’alcaldessa en alguna ocassió: pot demostrar eixe nou talant de govern, que està venent a tota hora cara a la galeria, abandonant ja la idea de dur endavant un projecte que fa aigua per tots els costats. I Hisenda no li donarà el vist i plau mentre el consistori no tinga terrenys, aspecte que és el quid de la qüestió però amb el qual el PP juga des del minut ú, sabent que acabarà perdent la partida”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL MERIDIANO, LEVANTE-EMV, PATERNA BIZ,

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *