JUANMA RAMÓN: “AGUSTÍ AMAGA INTENCIONADAMENT L’EMPRESA DE LONDRES I NO LA POSA A LA SEUA DECLARACIÓ DE BÉNS”

  • Compromís per Paterna portarà a la Fiscalia la declaració de béns i la documentació de la creació del negoci londinenc de l’ex alcalde

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que l’ex alcalde de Paterna “amaga l’empresa que es va muntar a Londres tal i com demostra la seua declaració de béns, publicada ahir pel Butlletí Oficial de la Província (BOP), mentre encara era alcalde del municipi amb dedicació exclussiva. Una treta, la de la informació que apareix al BOP, amb la qual fa la del ‘despiste’ per evitar conseqüències amb el que podria ser una incompatibilitat de càrrec públic amb una activitat privada”.

“Recordem que ell va dimitir el dia 30 de juliol oficialment i que l’empresa està al registre d’empreses anglés amb data 24 de juliol, quan encara era alcalde de Paterna. Però a la declaració de béns que ja és pública no apareix cap indici d’Environmental Solutions Consultants Limited. Una empresa de la qual Agustí és el director i l’únic accionista, creant-la amb una lliura de capital”.

“Per tot això, considerem que la Fiscalia ha de conéixer aquestos fets i estudiar la documentació per aclarir els dubtes i possibles irregularitats que poden haver tant en la declaració de béns de Lorenzo Agustí per no declarar la seua empresa londinenca, com en la constitució d’eixa empresa mentre seguia exercint com alcalde amb dedicació exclussiva”.

“Emparant-se en la promoció de la Zona Franca, l’ex alcalde va fer viatges a Londres, on va mantindre reunions, que ell mateix admet i documenta, amb l’empresa que després li facilita la secretària per al seu negoci, Clyde Secretaries Limited, tot amb càrrec als diners públics, la qual cosa mereix una explicació pública del PP, que donava suport a totes les maniobres d’Agustí”.

“Parlem d’un ex alcalde que s’ha vist obligat a dimitir per estar imputat per fer una despesa de 628.000 euros de diners públics en marketing en promoció de la Zona Franca fantasma. Imputació que compartix amb l’alcaldessa Elena Martínez i quatre regidors més”.

“Des de Compromís seguirem treballant per posar llum en els punts més foscos de la gestió de l’ex alcalde al voltant de la Zona Franca virtual, el detall de les factures, els seus viatges a Londres, la creació d’un negoci personal que amaga a tota costa i quins han sigut i són els seus interessos personals que ha posat per damunt del conjunt dels interessos de la ciutadania de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, EL MERIDIANO, EL PERIÒDIC, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, LA VANGUARDIA,

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *