COMPROMÍS DENUNCIA QUE A LA CANYADA ES FA POCA NETEJA VIÀRIA

  • Juanma Ramón exigeix que els pressupostos 2015 contemplen més diners per aquest servei en tots els barris de Paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “cada setmana tenim vàries queixes al grup municipal per falta de neteja viària a la Canyada. La ciutadania d’aquest barri paterner ens trasllada que els carrers estan totalment abandonats i que les fulles i la brutícia s’acumulen sense que passe ningú a arreplegar-les ni a fer treballs de neteja”.

Segons explica Ramón, “això és una altra conseqüència de la mala gestió dels diners públics i de les retallades que fa l’equip de govern del PP. I, com sempre, la perjudicada és la ciutadania. Per això, ara que en breu tindrem els pressupostos municipals de 2015, l’alcaldessa i el seu equip han de contemplar una dotació econòmica en condicions per a neteja viària. És una petició de la ciutadania de la Canyada que nosaltres fem extensible també a tots els barris”.

“En 2013 la partida de residus sòlids urbans (RSU) va ser de 5.504.021,63 €, i per a 2014 es varen pressupostar 3.600.000 euros. És a dir que es va fer una retallada del 34% en la partida genèrica. I dins del que és l’encomana a GESPA per a neteja viària en la Canyada, dels 360.000 euros contemplats en el pressupost de 2013, per a 2014 la partida estava a 0 euros fins que en agost es portà a ple extraordinari una modificació pressupostària que destinava 210.000 euros per a la neteja viària de la Canyada. En resum, la neteja dels carrers de la Canyada ha perdut 150.000 euros en un any per a poder tindre el barri en condicions”.

“Per tot això, des de Compromís per Paterna anem a requerir a l’alcaldessa perquè es prenga seriosament la neteja viària del poble i que contemple recursos econòmics perquè el nostre municipi siga una ciutat neta. De no fer-ho, quan a partir de maig de 2015 Compromís estiga en l’equip de govern serà un dels punts a treballar per a fer més eficient el servei”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA AHORA, PATERNA BIZ, EL PERIÒDIC,

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *