• Compromís per Paterna alerta del caos del consistori i de la deriva agustiniana continuista

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “encara estem sorpresos que per primera vegada en set anys de legislatura del PP aquest mes és la primera vegada que no és convoca la comissió de Garantia Social o serveis socials. Una comissió de les cinc que són prèvies al ple ordinari. Això ens fa concloure que l’equip de govern d’Elena Martínez està sobresaturat i no sap cap on va. I eixe caos en el seu funcionament acaba fent que els regidors de govern tanquen els ulls a l’emergència social que hi ha a Paterna”.

“A més a més, Elena Martínez hauria de tindre una sensibilitat especial amb les qüestions de caire social perquè la seua última regidoría abans de ser alcaldessa va ser aquesta. Malauradament, tant ella com els regidors del seu equip, naveguen cap a una deriva agustiniana que fa continuisme de les formes de l’anterior alcalde”.

“Són ‘compinxes’ del mateix model instaurat pel PP. I, mentre, les polítiques socials estan estancades a Paterna. Però no convocar la comissió de Garantia Social respón a una estratègia, que Compromís ha denunciat en nombroses ocasions, d’evitar qualsevol fòrum on es parle de serveis socials. És molt trist que el PP convoque órgans com la Mesa de Solidaritat o el Consell de Benestar Social, a toc de denúncia nostra. Tan bé va Paterna? S’ha solucionat tota l’emergència social del poble? Han fet ja una radiografia del problema social i ja li han aplicat el tractament? La resposta a tot és negativa, però ells i elles tenen prou mirant cap a un altre costat”.

“Només tenen un objectiu que és desmantellar els serveis públics i, concretament, els serveis socials. És l’estil del PP, al qual s’afegeix la seua política de caritat, quan el que s’ha de fer és justicia social”.

“Ens sembla de molt poca qualitat humana i política passar per alt la situació social que hi ha a Paterna i donar com a excusa que no es convoca la comissió perquè no hi ha assumptes que tractar. Exigim que el PP entre al fons de la qüestió de no haver convocat la comissió i ho explique a la ciutadania. I que l’equip de govern repasse l’agenda social de Paterna perquè hi ha més d’un tema pendent per a convocar-la. La necessitat de molts paterners i paterneres no espera ni pot esperar als vaivens del PP”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, EL MERIDIANO, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC,