• La formació denuncia que Martínez tornar a ignorar els informes en contra d’Intervenció, Secretaria i de la cap d’àrea de Promoció 

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’ombra de Lorenzo Agustí és molt allargada, ja que la seua successora, Elena Martínez, continua gestionant amb els mateixos vicis, fent del consistori el seu cau particular. Ara, amb un ‘decretasso’, amb el qual desafia a la Fiscalia i on es situa en contra de la seua Junta de Govern Local (JGL). I és que el dia 23 de desembre membres de la JGL demanaren la retirada del punt amb el qual s’augmentava en 40.000 euros l’encomana de marketing global de GESPA, donats els informes en contra d’Intervenció, Secretaria i la cap d’àrea”.

“Dies després, ella signa un decret del 26 de desembre i s’ho autoaprova, desautoritzant als seus propis regidors. El problema amb que es troba Martínez és que ha encarregat treballs a GESPA que hauria de fer l’Ajuntament. Una situació que palesa el caos i el descontrol de l’empresa pública, amb treballs realitzats i no previstos. Parlem d’una despesa de 36.574,28 euros més un 12% de despeses generals, que suposen un augment final de 40.000 euros”.

“L’alcaldessa està oblidant-se de la seua imputació en una causa per aprovar una despesa en marketing amb informes en contra, repetint ara el mateix model amb aquest augment de 40.000 euros i tots els informes en contra. El dubte és si ho fa conscientment o està llançant-se des de l’avió sense paracaigudes. I mentre assistim a aquest vodevil, Paterna continua patint situacions d’emergència social que no semblen tindre interés ni per a Elena Martínez ni per als seus regidors del PP”.

“La treta que gasta Martínez és fer una convalidació de factures com a porta trassera per a poder augmentar la despesa en marketing, després que el nou Interventor mantinga els criteris de l’anterior i de la Secretària municipal, i li diga en el seu informe que no correspón fer l’encomana a GESPA per no tindre mitjans propis. Qüestió que també destaca la cap d’àrea de Promoció, ja que assenyala que els serveis es fan mitjançant subcontractacions perquè GESPA no té mitjans propis per a la seua execució, i que per tant podrien ser gestionats directament per l’Ajuntament”.

“Parlem de despeses en mitjans escrits i audiovisuals, des de març a desembre d’enguany, que se n’ixen de la quantitat prevista per a 2014 en marketing. Però l’alcaldessa s’atrevix fins i tot a desafiar la Justícia, repetint el patró de la seua primera imputació. I a més a més, ens intenta vendre la burra que en 2015 tindrem el pressupost més social de la història, quan ja denunciàrem que aquesta mateixa partida s’ampliava en 2015 en 120.00 euros”.

“I ara, un mes abans d’acabar l’any, fa una modificació exprés per a gastar-se 40.000 euros més en marketing, com si fóra el més important, oblidant que hi ha persones que passen el Nadal en el menjador social. Per això, si Compromís estem a l’equip de govern a partir de maig de 2015, fixarem un sostre de despesa en marketing, que evite el caos i que siga més real i ètic amb la situació social de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, MERIDIANO HORTA, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ,