• La formació denuncia que fa un mes que el forat està obert al terra i que ja ha hagut incidències i caigudes

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcaldessa ignora el dia a dia de la ciutadania, i té als veïns i veïnes dels Grups de la Mercé totalment oblidats, amb un perillós forat al solar on molts cotxes aparquen. Sembla que per a Elena Martínez és més important gastar-se 40.000 euros més en autobombo que en arreglar i mantindre en condicions els carrers del nostre poble”.

Ramón explica que “és un buit que sembla una sima i que amaga les parets d’una cova que en el seu dia no es va enderrocar en condicions, deixant algunes parets sense tombar i tapant-lo amb gravilla, segons ens han explicat les mateixes persones que hi viuen a la zona. Arran de les pluges de desembre, la gravilla es va enfonsar, amb el consegüent perill i el risc de que el forat es faça més gran segons passen els dies”.

“Els veïns volen una solució immediata perquè ja han vist com una xiqueta s’ha caigut, i perquè és un perill per a qualsevol persona que passe per allí, ja que el terra no és gens ferm. És un indret que està totalment deixat per l’Ajuntament, molt a prop de la cova d’Alfons XIII, que forma part del conjunt de coves registrades com a Bé d’Interés Cultural (BIC) junt amb la Torre de Paterna. Un lloc, el de la cova d’Alfons XIII, que també patix l’oblit del PP, que fa que uns dies si i uns altres també s’haja convertit en un abocador urbà”.

“Per això, des de Compromís exigim una intervenció immediata en aquesta sima del solar dels Grups de la Mercé, per tal d’evitar danys personals. I demanem que la regidora d’obres, Marisa Ferre, prenga cartes en l’assumpte i arregle el forat”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, EL MERIDIANO, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS, LA VEU PV,